1. şu tweeti ile çoğu kesimin tepkisini çekecek inci sözlük admini.
  2. kendini internete girişen, internet girişimcisi, inci ve caps kültürünün yaratıcısı olarak tanımlayan inci sözlük kurucusudur.
  3. ilginç bir analiz ile gündeme gelen inci sözlük admini.
  4. duz mantik kurma konusunda uzman internet girisimcisi. ya 1 ya 0 mantiginda tespitleri vardir. terorist devlet universitesi mezunu, o zaman devlet universiteleri teror yuvasi. canli bomba bir bayan, o zaman bayanlar teror egiliminde.

    bu kadar cabuk ve genel tespit yapmak genclerimizin yeni ben uzmanim deme bicimi. ne zaman kurtuluruz bu sacma tespit yapma aliskanligimizdan bilmiyorum.
  5. 1) lafın özü diyorki devlet doğuya nasıl giriyorsa üniversitelere de öyle girsin.
    2) bunu dile getiren bir diğer oluşum akit denilen sözde gazetedeki sözde yazarlardır.
    3) bu şahıs da kısa yoldan paraya gidilen yolu bulanlardan anlaşılan
    4) son olarak cahilik ne üniversite okumakla ne de sözlük admini olmakla kaybolan bir şey değilmiş
  6. canli bomba oldugu ileri sürülen kizin babasindan alinti yapiyorum.

    "kızım ilk, orta ve liseyi marmara ereğlisi'nde okudu. daha sonra balıkesir'de üniversitesi kazanarak 2012 yılında kayıt yaptırdı. daha sonra kendisinden haber alamadık. kayıp başvurusu da yaptık. ama böyle bir olaya karışmışsa cenazesini de kabul etmiyorum"

    dedikleri her ne kadar rahatsiz etse de haklilik payi yok degil. ama üniversitelerin terörist üretme oranlari toplumun terörist üretme oranlarindan fazla degildir diye düsünüyorum.
  7. milliyetçilik oyunu oynayan kişidir. aslında bir pkk sevicisi olduğunu burada görülebilirsiniz.
  8. ilber ortaylı'ya balon diye twit atan, bir sözlük kurucusu.

    bazen interneti çok seviyorum, istediğim bilgiye çok kısa yoldan ulaşıyorum vs vs... ama bazen de bakınca bazı şeylere kafam çok takılıyor. ulan sadece kendi alanında değil, genel hayat tecrübesi ve elitizim üzerinden kendinden fersah fersah üstün olan bir insanı tek bir twit ile balon ilan edebiliyorsun, ne kadar kolay amk ya! ilber ortaylı ya bu! türkiye'nin yetiştirdiği en büyük tarihçilerden ilk 5'e gözü kapalı girecek adam, ama ekşi'den esinlenip kod yazarak bi' site oluşturan zibidinin biri çıkıp kendisinin yaşından fazla kitap yazmış, yine kendisinin kurduğu sitedeki yazar sayısından fazla makalesi olan ve tüm dünyada otorite olarak kabul gören bir bilim adamına bok atabiliyor... bu toplumdaki elit nefreti belki eskiden de böyleydi ama en azından görüp duymuyorduk, görüşler böylesine kolay yayılmıyordu ve televizyon karşısında pijamasıyla oturup ettiği lafta veya kahve ortamında kalıyordu milletin lanet cehaleti... şimdi,,, internet sen nelere kadirsin...
  9. geçen sene yaptıkları sosyotrend programının tüm bölümlerini izledim.her bölümde "cumhurbaşkanının bana açtığı davalar var" , "bizi devletin polisi evimizden alıyor" vs. şeklinde konuşuyordu.

    şu gün itibariyle adım gibi eminim.adam hükümet destekli.darbe günü boş caddede elinde bayrakla 1 fotoğraf attı diye insanlar darbe kahramanlarından ilan etti bunu.yoksa buralarda esamesi geçmemesi lazım.
    eale