1. aziz valentinus day.
    dünyanın kutsal kabul ettiği bir figür/karakter üzerinden sürü psikolojisinin ve kapitalizmin saçmalığı. 14şubatları sevmiyorum üzerinde garip bir baskı yaratıyor... .
  2. bu günler de nice dev aşklar sona erdi, nice yuvalar söndü ve 36 ay taksitle pahalı hediye alıp hediyenin taksiti bitmeden aşklar bitti. hey yavrum hey.
  3. ortalığın çiçekçiden geçilmediği gün. yollarda çiftler el ele vıcık vıcık sevgililer günü değil esnaflar ve çiçekçiler günü ne kadar anlamsız yeaaa diye gezinen tayfadandım eskiden... gerçi hala öyleyim ama yaşlandım mı bilmiyorum belki sevgili olayını özlediğim için biraz duygusallaştım çiftleri el ele görünce salakça bir mutluluk geliyor. üzmeyin birbirinizi keratalar.
    tes
  4. the smiths şarkıları eşliğinde çikolatalı süt içip çılgın korsan jack ile başlayıp afacan louie ile devam eden bir çizgi film maratonuyla noktaladığım özel günümsü
  5. hayatımda ilk kez bu günü kutlamak için bir sebep oldu. önce güzel bir yemek, sonra aldığım hediyede içime sinmeyen kısımlar olsa da hediye, eğlenceli bir konser, tekrar yemek ve kapanış.
    sevgilisi olmadan bir insan bir sevgililer gününü bu kadar güzel geçirebilirdi sanırım hatta olanların bile bir kısmından daha iyi geçti eminim :))
    bu günün yayını ve yapımında emeği geçen ve bana eşlik eden morcivertnebula'ya teşekkürü borç bilirim.
    iyi ki tanımışım, seni çok seviyorum, iyi ki varsın eşek sıpası :)
    wtf
  6. küresel kapitalizm ve postmodernizmin bizlere empoze ettiği günlerden biri. yıllar öncesinden türetilen bu tarz arketipler bizim birbirimizle olan bağlarımızı koparmakla da kalmayıp ortaya nevrotik bir kültürün çıkmasına sebebiyet veriyor. aslında 4-5 aile şirketinin yönettiği bu sistem insanlara medya uzantısıyla bilinçdışı olarak aşılanıyor. sosyal medyanın aktif rolü üstlenmesiyle beraber son yılların en büyük zihinsel terörizmi olarak gösterilen reklam insanoğlunun daha da nesneselleştiriyor. içinde yaşatıldığımız bu simülasyonlarda bu tür özel günler kitlelerin yönlendirilmesi açısından kilit rolü oynuyor. mutsuzluk üzerine kurulmuş uygarlıkta yaşayan bizlere ancak para ve özel günlerle mutluluğa ulaşabileceğimiz söyleniyor. tüketim toplumunun kendisine yabancılaşmış bir ferdi... uzun lafın kısası.
  7. Bu siralar tek sevdicegim tezim. Muhtemelen en buyuk hediye de method chapterini tamamlamak olacaktir. 14 subat sizin olsun!
  8. bir kaç kere sevgililer günü kutladım, hepsi de çok saçma ve kötü geçti. bu sene sevgili ispanyolca kursumdan 14 şubatta derslerin geri başlayacağına dair güzell bir mail aldım. beni böyle özel bir günde yanlız bırakmayan yakışıklı hocam davide teşekkürü borç bilirim.
  9. ne demiş ünlü düşünür danla bilic:

    "ne saçma olay sevgililer günü. çıkıyorlar böyle parazit gibi etrafta; ikili ikili, amele amele hareketler, yemek yiyorlar falan. "
    -------------------
    sevginin günü mü olur lan?! saçmalamayın.
  10. ilk kez yalnız gireceğime üzüldüğüm gündür. hep yalnız girerdim de ilk kez dert oldu bu durum
    wtf