1. bu günler de nice dev aşklar sona erdi, nice yuvalar söndü ve 36 ay taksitle pahalı hediye alıp hediyenin taksiti bitmeden aşklar bitti. hey yavrum hey.
  2. ortalığın çiçekçiden geçilmediği gün. yollarda çiftler el ele vıcık vıcık sevgililer günü değil esnaflar ve çiçekçiler günü ne kadar anlamsız yeaaa diye gezinen tayfadandım eskiden... gerçi hala öyleyim ama yaşlandım mı bilmiyorum belki sevgili olayını özlediğim için biraz duygusallaştım çiftleri el ele görünce salakça bir mutluluk geliyor. üzmeyin birbirinizi keratalar.
    tes
  3. an itibariyle lise arkadaşlarımla denize nazır kamu personelleri lokalinde ucuz birayla kutladığımız gün...
  4. resmi tatil olmayan hiçbir özel güne aşina değiliz
  5. the smiths şarkıları eşliğinde çikolatalı süt içip çılgın korsan jack ile başlayıp afacan louie ile devam eden bir çizgi film maratonuyla noktaladığım özel günümsü
  6. son 7 yılın 5inde 14 şubatta sevgilim vardı. sadece geçen sene kutlandı bugün. o da işgüzar bir çiğköfteci tarafından.

    o zamanki sevgilimle gelişigüzel bir çiğköfteciye girmiştik. şu olsun bu olmasın derken ikimiz de nar ekşisi olsun dedik. adam dürümün içine nar ekşisini kalp şeklinde sıktı. hızlıca dürüp bize uzatırken sevgililer günümüzü kutladı. bize sempatik gelmişti tebessüm ettirmişti.

    meğersem adamın amacı #52505 numaralı entry'de abi'ninde bahsettiği mantık hatasını gidermekmiş.
  7. tüketim çılgınlığının zirve yaptığı günlerden bir tanesi, belki de zirve yaptığı tek gün diyebiliriz.

    yalnız bizlere çok büyük avantajı da vardır bugünün. misal bütün sene tek çöp almam kadınıma ama o gün aldığım bir demet gülün bende bir sene kredisi olur.
  8. sevgililer gününün hayatımdaki en anlamlı halini düşündüğümde çok eskileri 90'lı yılların başını hatırlarım.
    sevgililer günü anca amerikan filmlerinde geçerdi. blue jean gibi dergiler özel bir kaç sayfa ayırırdı, o kadar.
    şimdi birbirinin sevgililer gününü kutlayan annemle babamın sanırım bu özel günden o zamanlar haberi yoktu.

    nestle'nin bir reklam filmi vardı. nestle çikolatsının ambalajındaki e harflerini kullanarak bir liseli genç sevdiği kıza "seni seviyorum" yazılı mesajlar gönderiyordu. arka planda da "ghost" filminin "unchained melody" müziği çalardı.

    benim bir sevgilim yoktu. ama romantik hayallerim vardı.

    daha sonra: biz büyüdük ve kirlendi dünya....
  9. sevene her gün bayram.
  10. artık gün olarak değil ay olarak kutlanıyor sanırım. şubatın gelmesiyle birlikte katı meyve sıkacaklarında bile indirim yapılıyor.
    en ilgincini ise bugün gördüm. margarin paketinde 14 şubat sevgililer gününe özel yazıyor. margarin? sevgililer günü? last tango in paris??