1. 14 şubat 2014 dü. saatler 14:14 ü gösterirken telefon çaldı. arayan bendim. çünkü mükemmel bir zamanlamaydı.
    sana iki 7 yi anlatmaya çalışıyordum hala.
    7 lerden biri öldü.
    o nu sen öldürdün. kendi ellerinle boğdun o nu.
    seni yine de affettim.
    ama yoluna bak. ben gelmem, geleni de kabul etmem.
    yolun açık ve benden uzak olsun.
  2. düzenli olarak yiğit özgür'ün " bu ne lan, dünün aynısı..." karikatürünü paylaşarak kutluyorum bu günü ben. başka da diyecek bir şeyim yok. ne mutlu anılar biriktirdim, ne kapitalist düzene sövmek için bu günü bekliyorum, ne de üzülüyorum. bazı şeyler vardır, suratına "ee, n'olmuş?" desek küsüp gider, bu da öyle bir şey.
  3. bir kaç kere sevgililer günü kutladım, hepsi de çok saçma ve kötü geçti. bu sene sevgili ispanyolca kursumdan 14 şubatta derslerin geri başlayacağına dair güzell bir mail aldım. beni böyle özel bir günde yanlız bırakmayan yakışıklı hocam davide teşekkürü borç bilirim.
  4. ne demiş ünlü düşünür danla bilic:

    "ne saçma olay sevgililer günü. çıkıyorlar böyle parazit gibi etrafta; ikili ikili, amele amele hareketler, yemek yiyorlar falan. "
    -------------------
    sevginin günü mü olur lan?! saçmalamayın.
  5. ilk kez yalnız gireceğime üzüldüğüm gündür. hep yalnız girerdim de ilk kez dert oldu bu durum
    wtf
  6. güne ait anekdotlarım;

    -sevgiler günü kampanyası ile hepsiburada'com diş fırçalarında kampanya yapmış. yani sevgilinize subliminal mesajınızı verin mi diyor yoksa artık kantarın topuzunu kaçırdık elimizde ne var yok her boku satma gayretindeyiz diyor meçhul.

    -ankara'da 1997 yılında gül fiyatları fırlamıştı, tek bir gül tanesine dönemin parası ile 5 milyon tl ödeyen arkadaşım olmuştu. baktım geçen sene tek bir gül yine 5 tl diye bağıran bir roman arkadaş var. 20 yıl önce ne para dönmüş ve o çocuk öğrenci haliyle 5 milyon tl'ye sevgilisine çiçek aldığına göre ya kızı çok sevmiş yada bir haltlar karıştırıp kendini affettirme yoluna gitmiş.
    şimdi üşenmedim baktım 1997 yılında 5 milyon tl'ye yarım altın alınıyormuş. bu şu demek bugünkü altın fiyatı ile 500 tl yapar. yani bugün 500 tl ile tek bir gül alan üniversite öğrencisi var mıdır? vardır illaki bilemiyorum altan.

    -işyerine çiçek gönderen tayfa;
    kadınlar siz de az değilsiniz, hemcinslerinize gösteriş yapma konusunda elinize kimse su dökemez. bu konuda çiçek gönderici erkek ise az çakal değil, erkekler elinde çiçek ile gezmeyi pek sevmez bu görevi sevgilisine itelemiş oluyor. görev itelenmiş kadın bu işi zevkle yapacağı için win win durumu. kadın akşam çiçekle evine gelen taraf olmuş oluyor. neyse çok önemli değil ama dikkatimi çekti.

    -ben bebeyken de aynıydım yetişkin oldum değişmedim. 8 mart kadınlar gününü geçtim de sevgiler günü için hödük olarak nitelenen bir adam oldum. eşim çıtlatır arada ama o da pek ilgilenmez, beni tanıyanlar, sürpriz yapmaya da açık bir adam olduğumu bilirler. bu günler nezdinde hediye almanın beni sıradanlaştırdığına ve tuzaklara düştüğüme dair bir inancım gelişti. birisi karar verdi diye ben niye hediye alıyorum. ben canımın istediği bir cuma elimde çiçek yada çikolata belki taze çekilmiş kahve belki de siirt fıstığı ile evime girmeyi seviyorum.
  7. eşittir alışveriş günü. birçok ülkede bu gün farklı. keşke "sevgililer" bunu anlayabilse.
  8. hayatımda ilk kez bu günü kutlamak için bir sebep oldu. önce güzel bir yemek, sonra aldığım hediyede içime sinmeyen kısımlar olsa da hediye, eğlenceli bir konser, tekrar yemek ve kapanış.
    sevgilisi olmadan bir insan bir sevgililer gününü bu kadar güzel geçirebilirdi sanırım hatta olanların bile bir kısmından daha iyi geçti eminim :))
    bu günün yayını ve yapımında emeği geçen ve bana eşlik eden morcivertnebula'ya teşekkürü borç bilirim.
    iyi ki tanımışım, seni çok seviyorum, iyi ki varsın eşek sıpası :)
    wtf
  9. gereksiz gerginlik
    bunu yazarken bile kalp atışlarım hızlandı yerinden çıkacak gibi oldu
    çok şükür bitti
  10. babamın aldığı hediyeyle sevindiğim gün.
    kardeşimle de mum ışığında yemek yedik. beşiktaş’ta trafo patlamış :)
    parov