1. büyük ihtimal egosundan yoktur yada one night stand takılıyordur.

    eğer birinci durumdaysaa ya herşeyi kabul edecek paralı keriz birini bulacaktır yada elmanın sapı armudun çöpü derken evde kalacaktır.

    ikinci durumdaysa yakında aids olup gidici olması muhtemeldir.
  2. boşta, olmasıyla heveslendirir. durumun anlamını, boşta, sözcüğü en kapsamlı şekilde özetliyor ve böylelikle duygularımıza tercüman oluyor.

    - hacıt, kimdi o?
    - ayşe. bilmem bilmem nereden arkadaşım.
    - heeee... sevgilisi var mı?
    - yok kanka.
    - heeee... boşta yani?
    - evet.

    tam olarak olanaklar dünyası. adamın eli ayağına dolanıyor. yeni alınan bir defter, doldurulamamış bir kupa gibi.
  3. sanki "benim bu..." tarzı yazılar/entryler görüp, o kişilere mesajla "yürüme" niyetiyle açılmış başlıkla kategorize edilen kadındır.(*:yokum diyor ;))
  4. kendini kariyere adamış olabilir
  5. güzellik neye göre kime göre, bir kadını sevdiğin zaman zaten güzel gelir, eh davar değilsen bir kadınla da sırf güzel diye çıkmazsın bence. tüm bunlar erkekler için de geçerli. o yüzden sıfatlandırmak doğru değil. güzel ama sevgilisi olmayan kadın yoktur, sevgilisi olmayan kadın vardır. mutlaka birileri için güzeldir.
  6. şu an için eski kız arkadaşımdır. biliyorum okuyorsun burayı, evet çok güzelsin, evet çok hoşsun zekisin, gülüşüne bitiyorum vs. vs.. güzellik her şey değil. beni sık boğaz etmen, her şeyime karışman, iki de bir de eksik olduğum konularda laf sokman, beni değiştirmeye çalışman hoş değil.

    ama cidden güzelsin..
  7. vardır onda bir bokluk. ya delidir, ya salaktır, ya aşırı kıskançtır yada boş bir kişiliği vardır. yoksa yalnız kalmaz o. bırakmazlar. bırakmam.
  8. kaç gündür dikkat ettim, bu başlık hep yukarıda. o zaman bunu fırsata dönüştürüyorum.

    yalnız ve güzel kadınlar, gayet yakışıklı, uzun boylu (1.85) esmer ve fit bir delikanlıyım. yaş otuz iki. kariyer tamam. ciddi youserlere talibim.

    edit: boşuna uğraşmayın burdan size ekmek yok. bir kişi bile mesaj atmadı. demek ki beğenmediler ellam.
    ozumm
  9. belki kocası vardır??
  10. hiçbir erkeğin sevgili olmayı cesaret edemediği kadındır !!