1. en asil duyguların insanı olan erkektir. yatağına yüzüstü uzanarak yaşadıklarını arkadaşlarına da anlatıyorsa olmuş olan erkektir.
  2. duygusal ergen.
  3. olmaz olsun öyle erkek ne o öyle mıy mıy.
  4. üzülmüş bir insandır. cinsiyetçi kriterlere veya toplumsal normlara göre yorumlamak saçmadır.
  5. hakkında genellemeler yapılan erkektir, bize nedir, ağlarsa ağlasındır, fazla yüklenmemek gerekir. gibi yani.
    dag
  6. gayet normal olan bir durumdur.
    anadolu çomarlığının verdiği özgüven ve bilgi birikimi nedeniyle "ergen, erkek değildir o kızdır kız" gibi genellemelere de şahit olduk bu vesile ile.
    olayı cinsiyete sokmadan en baştan bir irdeleyelim. insan>kız-erkek>yaşlı>yetişkin>ergen>çocuk(...)

    en üst basamakta "insan" var. biz her şeyden önce bir insanız ve insanların duyguları var. henüz yitirmemiş olan insanlar için, evet duygularımız var. ve duygusu olan her insan ne yazık ki ona hakim olacak kudrete sahip değil. işte bu yüzden normal olan durumdur.
    kızın ağlamasını normal karşılayıp iş erkeğe gelince olmaz, ergen, kız demek de ayrı bir ironi tabii.
  7. dünyanın en normal durumu. çünkü neden ağlamasın? insanların duygularını yaşayışlarına bile karışır olmuşuz, çok garip.
  8. kendine yazık eden erkektir.

    beylere bir tavsiyem olacak. sevgiliniz olmasa da bir dişinin yanında bir kereden fazla ağlamayın. çünkü ilk ağlamanızda hassas (?) ikincisinde ise ağlak olur çıkarsınız ve dağılan karizmanızı sittin sene düzeltemezsiniz.

    edit: bana güvenin, pişman olmazsınız.
  9. maymun edilmeye götüren son adım.
    kalba
  10. sevgilim böyle birşey yapsa kesinlikle beni ne kadar sevdiğinden emin olup ona daha çok bağlanırdım, bir seferi iki seferi yok. ağlamak canınızın yandığını gösterir ve bunu gizleyip kükreme gösterisi yapmaktansa, ağlayın samimi olun. eğer sizi seven bir kadınla beraberseniz o gözyaşlarınızın değerini bilecektir zaten merak etmeyin.

    seven, samimi erkektir.