1. lisede tokio hotel-monsoon aşırı severdim ama rakmetılcı arkadaşlarım nasıl alay ederlerdi falan... ben de gizli gizli dinlerdim. geçenlerde uzun bir aradan sonra tekrar dinledim, acaba o zaman kulaklarımda bir sorun mu varmış falan diye.. yoo valla halen daha güzel geliyor eheh.. ama ortamlarda utanç kaynağı ve karşıdaki direk sizi -2/-3 puan düşürür.
  2. onur koç - kurşun
    arap şükrü- bu şehir beni boğuyor
    ibrahim tatlıses- ölürsem kabrime gelme, arap kızı
    petek dinçöz- foolish kazanova, okşa
    nez- sakın ha
    nihat doğan- ölürem kızlar naz eyleme
    özcan deniz- çoğu şarkısı
    hüseyin kağıt- hayatı tesbih yapmışım
    sanışer&bela- bir rapi ver bana
    fundyy- koyu kahverengi
    .......

    içimdeki tiki, apaçi, gönül adamı, isyankar ergen falan hepsi birbirinden utandı ne biçim bir müzik zevkiymiş bu...
  3. her tarzdan saçma sapan birçok şarkıyı bildiğimden utanmam gerekir aslında ama maalesef arsızım bu konuda kah ergen, kah tiki, kah apaçi, kah kro kah yaralı stayla takılırım ilahi rock jazz dinlerim ama utanmam pek
    wtf
  4. sezgi
  5. (bkz: aşk bodrumda yaşanıyor güzelim) yani adı bu muydu bilmiyorum da. bir iki sene önce bir takside dşblemiş ve dinlerken de baya eğlenmiştik arkadaşlarla.
    hatta biz çok eğlenince şöför abi tekrar tekrar çaldı şarkıyı. halbuki biz tiksinme ile eğlenme arası git geller içeren bir histeri yaşıyorduk.
  6. ne utanıcam la?!

    telefonda the weeknd dinlerken sonraki şarkı azer bülbül falan olabiliyor. dinlediğim müzikten niye utanayım kardeşim?
  7. yukarıdaki klibi izledim. ve ermenilerle türklerin -din ögesi dışında- ne kadar çok benzediklerine tanıklık ettim. söyleyeni petek dinçöz deseniz hiç şaşırmazdım, yer de bildiğin orta anadolu'da herhangi bir yer olabilir.
    araya giren askerler işi biraz bozmuştu gerçi, sanki azerilerle sürekli savaşın izlerini klibe sindirmek gibi bir şeydi benümçün.
    ve o arkadan su dökme adeti. biz mi onlardan aldık, onlar mı bizden belli değil. iyiydi.
    keşke düşman olmasaydık. ben hiç düşmanlık hissetmiyorum. ermeniler kesinlikle yunanlılardan çok daha fazla bize benziyor. benzemek ne, aynıyız hatta.
    hero