1. bazı insanlar dış görünüş olarak beğenmedikleri insanlara ne sevme ne de sevilme hakkı tanıyorlar. bayağı soğuyorum böyle insanlardan.
  2. (bkz: sinsilik)

    edebiyata gerek yok aga.

    sinsi insanı sevmem.

    yakalarsam kaval kemiğine sıçar geçerim.
  3. insanların izleyecek olduğu programın hiçbir özelliğini düşünmeden hem o programın içindekilerin hemde izleyenlerin kalitesini düşürerek maddi gelir sağlamak amacıyla her şeyi yapabilecek mahluklar mesela...(asıl batırdıkları şey ülke ama amaannn ne giymiş ayşe)
  4. sokakta yürürken insanın suratına suratına öksüren, hapşıran ve her yere tüküren insanı nasıl seveyim ben şimdi. ha bir de yanından geçerken kolunun yarısını alıp giden tipler var, onları da bir başka seviyorum.
  5. ortamına göre davranamamak...

    beni mutlu ettiği sürece gelsin yanımda yalan dolan takılsın umurumda değil. ben mutluyum o mutlu mu? sıkıntı yok.

    sıkıntı... ortamları karıştırıp yanlış ortamda yanlış şekilde davranmak veya bir ortamdaki karakterin üstüne yapışması.
  6. içtenlikle, sözüm youreads'ten dışarı olmakla birlikte,

    kendinin çok dışında mevzularda, bilirkişi edasıyla, koca koca ve kesin hükümlü laflar eden insanlar...

    fikrini paylaş, kendince bu fikre nasıl vardığını da anlat. gayet hoş. ama boyundan büyük laflar atıp tutma işte lan.. o ahkam kestiğin mevzu hakkında hiçbir fikrin olmadığı kabak gibi belli. ki hayat tarzınla, dünya görüşünle, yaşayış biçiminle o mevzunun çok dışındasın üstelik. empati bile kuramıyorsun. yapma bunu işte..
  7. sizi sallamaması bunlardan biridir mesela.
    "beni nasıl sallamazsın"
  8. karar verememe özelliğidir. yemek yiyeceksin, oraya gidelim dersin surat asar buraya gidelim dersin bilemedim der. tamam sen seç dersin yemesek mi der.
  9. ak partili olması. evet bu kriter sevmemek için yeterli. duyar kasmaya gerek dahi duymuyorum 14 yıldır olanlar ortada iken hala bunlara sevdalı olanları sevmemek benim için onurdur.
  10. kendini öven insanlar.zaten övülecek bir şey yapmışsan insanlar seni över, sen niye kendini övüp vizyonsuz biri haline geliyorsun.