1. nam-ı diğer huysuz virjin. 84 yaşında unutulmaz bir sanatçı. sıra dışı hayat hikayesi ve kişiliği ile yıllar yılı ekranlarda fırtınalar estirmiş birisi o. muhafazakar bir aileden gelmesine rağmen, memurluk yaparken ek işinin bir gün o' nu ünlü yapacağını nereden bilebilirdi ki. çok becerikli, hamarat yanlarını da bilmeyen yoktur muhakkak.

    son dönemde ise huysuz virjin olarak bir tuvalet kağıdı reklamında oynuyor. insan düşünmeden edemiyor, acaba ne demek istedin huysuzzz ^::)^
  2. yine bana nasip olmuş adına yazmak. nur içinde uyusun o güzel ruhun. ne güzel bir insandın sen ve ne çok sevenin varmış. her attığı adım, her yaptığı bu kadar dikkat çekici bir insanın, bu denli özenli bir ruhun bize kattıkları elbet çok kıymetli. sansürden uzak yıllarda onu izleyebilmiş olmanın mutluluğu içinde, buruk ve acı bir tebessümü yüreğimde taşıyorum.
  3. gören de türkiye adına çok büyük işler başarmış başarılı bir bilim adamı zanneder. alt tarafı kadın kılığına girip şaklabanlık yapmış birisi allah taksiratını affetsin ne çok seviyorsunuz bazı şeyleri abartmayı.