1. hem çok seviyorum hem de nefret ediyorum. alsan alınmaz satsan satılmaz bir arkadaş gibi.
  2. bazen adını görmek bile bir adet sigara yaktırır.
    kanser olursam müsebbiplerinden biri de ahanda bu interaktif kültür ağıdır.
  3. on beş günü geçiktir öksürüğüm geçmediği için içemediğim, artık ciddi ciddi varlığını aradığım, aradığımda da esse bulamadığımdan ne içeceğimi düşündüğümdür. işbu giri öksürürken girilmiştir.
  4. maliyetleri yüzünden sarma tütün lanetine kapılarak, günde yaklaşık bir yada iki saatimi bu işe ayırıyorum. ayrıca sürekli bir balgam problemim var. başkanlık bu sigara zamları ile dolaylı yollardan bana sigarayı bıraktırmayı başardı.
  5. en berbatı şüphesiz mavi viceroy olan tütün ürünü. paketim bittiğinde evdeki sayısız viceroya kalıyorum tiksine tiksine yine inatla içiyorum. yolla'ya bastıktan sonra da içicem artık soktunuz aklıma. bi de bu illeti;

    babam direk viceroy diye,
    annem vaysori diye,
    annemin kankası vikori diye okuyo
    ben de çıkıp yav o öyle mi okunur diyemiyorum. sessiz sessiz gülüyorum.
  6. kucuk bir matematik hesabiyla gunde 2 paket camel softu birakmamla birlikte her ay bir haftasonu beni ankara disina cikarabilecek maddi guce sahiptir.ama o iradeye sahip miyim? tabi ki hayir.sahip olanlar dusunebilir
  7. keyif için içiyorum. ama şöyle bir sorun var: bazen çok keyifleniyorum.
  8. bırakıyorum galiba ya. canım da istemiyor artık. insanlar nasıl dert yüklediyse bana sigaraya dadanmak yerine bırakma hissiyatı geldi.
  9. bir süredir ayrıyız umarım bu ayrılık sağlıklı bir şekilde devam eder.
  10. allah'ın belası bir leş ürün. bir arkadaş "if you want to breath like a faggot, smell like a faggot, look like a faggot and die like a faggot; don't quit" demişti.