1. sevmediğim hayvan. yaz aylarında uyku kacirmasiyla bilinir. sadece dişileri insanları sokar. bence kan emmesinden daha beteri sesidir. kulağımızın dibinden alçak uçuşla birkaç kere geçer ve en az yarım saatimizi alır götürür. sırf işini bitirip gitsin diye hareketsiz yatiyorum. alsın istediği kanı diye. ama yok illa rahatsız edecek. tam bir sayko.

    fesleğen kokusunu sevmediğine dair söylentiler var. ben denedim ise yarıyor gibi.

    kizilay'in bir sloganinda da adi geçiyor.
  2. sivrisineğe bakıyosun bir misyon ve vizyon sahibi bir hayvan ne yapacağını biliyor, net hareket ediyor. kara sineğe bakıyorsun: serkeş, avare.

    alıntıdır.
  3. sivrisineğin ısırmadığı nadir insanlardan biriyim sanırım. herkesi ısırır, tek tek uğrar, öper ama beni? ıhhh... yapmıyor, sevmiyor.. böyle olunca da sadece sesi sinirimi bozuyor. kara sinek de öyle mesela..

    geçenlerde bir bakayım dedim neden yani beni es geçiyor, benle alıp veremediği nedir diye.. teninin şeker gibi kokmasıymış. (bkz: keton) ^: bir sürü bilimsel açıklaması olabilir tabi benim anladığım bu.^
  4. şu aralar daha küçükler tek seferde yakalayamıyorum biraz kanımı emdirip daha yavaş uçmalarına neden olduktan sonra iki avucumun içini.......
  5. yalnızlığımın dert ortağı.
  6. kan emici, zararlı, manasız sesler çıkaran uçan bir böcek.

    ısırması dert değil. fakat o ses nedir? yani ne yapıyorsan yap ama sessiz yap. gecenin köründe, pikenin altına saklanmaya çalışmış, ısırılmak için hazır bekleyen bacakları ve kolları sana servis etmiş bir insanın kulağının dibinde dolaşmaktan ne zevk alıyorsun ki? git arkadaşım bacağa. kap işte. çek kanı patlayana kadar. kulak niye? uyandırmak niye? bu arada, hepiniz aynısınız. kulak fetişistleri sizi.
  7. tam ısırırken bulunduğu yere hızlı brucee lee darbeesiyle vurarak öldürdüğüm uçan kanatlı böceğimsi bişeydir
  8. insanla verdiği psikolojik savaşı çeksek belgesel olur.2 saattir viz viz viz amacın ne birader al lanet olsun ya al kanımı da git, yok anca vız vız.