1. reis şüphesiz eş seçiminde hatalı davranmıştır.king joffrey baratheon hakkında ne düşünüyorsam, skyler white hakkında da aynı düşüncedeyim.cinsiyetci küfürlere karşı olduğumdan mütevellit ikisine de affedersiniz "eşşek" demek istiyorum.
  2. uyuşturucu üreticisi ve katil bir insandan uzaklaşmaya çalıştığı için ilkokul zümresi tarafından sevilmeyen dizi karakteri. skyler, walter' ın tehlikeli işlere bulaştığından emin olunca evden uzaklaştırmış ancak walter paşa mücadeleye inanıp geri döndüğünde ilişkilerinde onarılamayan en büyük ilk yarayı açmıştır. walter ve skyler' daima ailenin geleceğini düşünerek hareket etti. ama walter daha önceki bir çalışma arkadaşından aldığı yara ile ilk baştaki hedefinden sapıp yanlış yollara sürüklendi.skyler ise tam aksine ailesini korumaya devam etti. e tabi bizim türk halkı pek sever nede olsa katili, yalançıyı ;)
  3. anna gunn tarafından canlandırılan sözlük aleminin orospusu olan ve rolünün hakkını veren karakter. ağzı iyi laf yapar.

    !---- spoiler ----!

    s5e3

    !---- spoiler ----!
  4. !---- spoiler ----!

    attığı boynuzdan sonra walter parayı vurunca, ahlakı, etiği bir kenara bırakarak, parayı aklama ayağına walter'ın alnının terine çöken tutarsız karakter.

    !---- spoiler ----!
  5. kaltağın gerçek anlamda vücut bulmuş halidir.
  6. kendisi kötü bir insandır.
    kg
  7. şu kadının bir interaktif kültür ağı'nda bile kurtuluşu yoktur dedirtmiştir.
  8. sinir bozuculuk dalında master yapmış ablamızdır kendisi.
    bozuk
  9. düpedüz orospudur. gerekirse fularımı yakar yine orospu derim kevaşeye.