• izledim
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (8.50)
snowden - oliver stone
gerilim biyografi türündeki film luke harling ile anatoly kucherena'nın yazdığı iki farklı kitabı kendisine kaynak alıyor.eski bir cia ajanı olan edward snowden'in yapılanma hakkında yaptığı asrın ifşasını konu alan film,kieran fitzgerald tarafından senaryolaştırıldı.binlerce cia dosyasını yayan ve basınla paylaşan snowden'in yaşamının sansasyonel evresini izleyebileceğiniz bir film.


  1. biyografi filmi sevenler için çok sevecekleri güzel bir film olmuş.batman ve inception filmlerinde oyunculuğuna hayran olduğum joseph gordon levitt bu filmde de karaktere tam oturmuş.soğuk kış aylarında bir nebze her şeyi unutup hayattan kopmak için güzel bir film puanım 6,5/10
  2. anlatılan olaylar doğru olmasa çekilecek çile değil. bir kere, her bilgisayarla uğraşan adamı nerd kılığına sokmaktan artık vazgeçin sevgili sinema sektörü. ayrıca o saçma sapan kalitesiz duygusal diyaloglar resim çekinmeler 3.sınıf üniversite filmlerinde kalmadı mı? snowden'ı bu kadar basit bi adam kılığınada ancak oliver stone sokabilirdi.

    açıkcası terminal f den sonra pek tad almadığım bir oliver stone yapımı.

    not: snowden'da sevgiliside filmdeki oyunculardan daha yakışıklı ve güzel. ^::]^