1. küfür etme diyorlar,etmeyeyim diyorum ama bu kadar adi,şerefsiz,hayvan vasfına bile sahip olmayan yaratık varken bu ülkede gel de küfür etme.
  2. şort giyip erkekleri azdıran bir günahkarın ucuz kurtulması. gerçi şort giymezsen saçını görsek bile azarız biz erkekler.
  3. bu tür olaylara tepkinin az olması hep bir sonraki sürece hazırlık çalışmalarıdır. geliyorlar. adım adım. sessizlik sonumuz olacak galiba.
  4. benim içinde olmadığım bir otobüste gerçekleşmiş çomar saldırısı. tersi olsaydı anası sikilmiş bir çomar haberi yapılırdı. müsamaha göstermeyin. antilaik saldırılara boyun eğmeyin. oracıkta beyninin pekmezini akıtın.
  5. 28 şubat sürecinde başörtülü kadınları okula sokmayan, fransa'da burkini giyen kadına ceza kesen, çarşaf ve peçe takmayan kadınları öldüren zihniyet ile ayşegül terzi'yi şort giydi diye darp eden zihniyet aynı gözümde. hepsi de kafalarındaki sistemi kadınlar ve kadınların kılık kıyafetleri üzerinden var etmeye çalışıyorlar.

    ne giyip giymediğimize karışmakla kalmıyor, engellemekten ve hatta şiddet uygulamaktan geri duymuyorlar. mesela sakallı diye sakalı siyasi figür olarak görülüp okula alınmayan kimseyi duymadım. şortla dolaşan herhangi bir erkek darp edildi mi emin değilim ya da tecavüze uğradı mı hiç bilmiyorum.

    ne giyeceğimizi belirleme ve sistemlerinizi bizim bedenlerimiz üzerinden sürdürme hakkını size kim verdi? ne giyeceğimize kendimiz karar veririz. ellerinizi bedenlerimizden çekin.

    not: 28 şubat sürecinde ben duymasam da erkeklerin de sakallı oldukları için okula alınmadıkları olmuş. genel bir temayül olmadığını düşünüyorum ancak uyarı için teşekkür ederim.
  6. insanların neden herşeyden bihaber zombi gibi davrandığını anlamadım. bunu yapana birkaç tane patlatacak yürekli bir tane de mi adam yok lan ? ne ara bu kadar tepkisizleştik bilmiyorum ki.
  7. ne giyip giymediğinizle alakalı olmayan olaydır. mesele alevi- sünni meselesidir. evet evet. "alevi" kısmı "extended version" olarak ele alın. selefi-ehlibeyt savaşı bu. yani kadın bedenini elleme ellememe dokunma kaçınma meselesi değil. mesele çok eski ve hayati.
  8. asıl tehlikeli olan saldırgan değil, otobüsteki diğer yolculardır.
    dünya kötülük yapanlar yüzünden değil,hiçbir şey yapmadan durup izleyenler yüzünden tehlikeli bir yerdir. (*:einstein)
  9. bu olayda yaralanan kadına geçmiş olsun diyorum. yaralayan sığır muhtemelen bir hizbullah yada dini tarikata üye olan embeslin tekidir. bu gurühtaki insanların kadınları sürekli şeytan olarak görmeleri 2 gramlık beyinlere empoze edilen din kavramı ve alim diye tabir edilen putpereslerin uydurmaları. ülkede bu tür çoğunluk var ve biz hiçbirşey yapmıyoruz.