1. nuranyum - kemik gözlüklü saçlarını at kuyruğu yapan kimya mühendisi bir bayan, okulunu bitirmiş alttan birkaç dersi kalmış olabilir. fazla sözlük, dergi, gazete okur
  2. akigo - siyah düz hafif uzun saçlı, ince vücutlu, iyi bir dövüşçü olmak istiyor
  3. probabilite - istatistikle uğraşmaktan saçlarının ön kısmındakileri kaybetmiş, iş yerinde yuvarlak gözlük ve mavi takım, açık mavi gömlek, mavi kravat; dışarda ise favorisi siyah kot siyah tişört. rockçı ve harley'ine binerek arada gözden kaybolan biri.
  4. wrongside
    her şeyi gözlemleyen, üzerinde iron maiden'ın siyah tişortü olup, sessiz sakin gezinen, ancak kıvırcık saçlarına rağmen asla mutluluğunu kaybetmeyen, zekanın hasının onda olduğunu sanıp, umarsıca öpüşen, bir yandan da komedinin dibine vuran ve gerçekten güldüren birey.
  5. evindar - 1.80 boyun üzerinde, atletik bir yapıya ve rengine karar vermediğim uzun düz saçlara sahip legolas gibi birisi. hobi olarakta okçulukla ilgileniyor.
  6. nisonna - uzun düz janis joplin saçları, yuvarlak john lennon gözlükleri, yüzünde bir adet eva mendes ben'li, salma hayek boylarında bir açıköğretim öğrencisi.
  7. wrongside-uzun saçlı , esmer. hafif rock ve blues dinler , hayattan pek beklentisi yoktur bi harley'si olsun yeter
    bragi
  8. kanzaa - kare gözlüklü, saçlarına hiçbir zaman jöle sürmeden yana tarayan, bir kot & bir tshirt takılan, görünüşe değil içeriğe önem veren, mühendislik fakültesi üçüncü sınıf bir arkadaşımız.
  9. martin eden - hafif kısa bıylu ve balık etli kumral saçı siyah gözlü ve top sakallı.
  10. evindar- uzun ince, beyaz tenli sarisinsin mi sarisin ama dogal sarisin. iktisat ogrencisi, mini etek, topuklu ayakkabi ve kemik gozluk vazgecilmezleri. hedefi plazada herhangi bir mudurluk