1. ben bu platforma üye olduğumda premium üyelik ücreti 9,99tl idi. yani 2 bira parası. yeni bir zam yaptılar ve premium üyelik ücreti 13,99tl oldu. yani yine 2 bira parası. belki onlar da benim gibi bira endeksli yaşıyorlardır.
  2. yeni bir özellik daha eklemişler. adı yeni müzik radarı. kişiye özel çalma listesi. gözat'ın altında yeni çıkanlar bölümünde yer alıyor. ilgilendiğimiz sanatçıların yeni çıkan parçalarını derleyip liste oluşturmuşlar. her cuma güncelleniyor.
  3. benim gibi sürekli müşterilerine bir günden bir güne indirim yapmazken sadece 3 aylığına gelecek ve büyük ihtimalle devam etmeyecek olan yeni üyelere 1 tl gibi komik bir rakamla premium dağıtan uygulamadır.

    arkadaş, daha bir günden bir güne alın 2 ay da bizden olsun demediniz bize? ben yeni hesap açıyorum.
  4. yine işe yarar bir yeniliğe imza atan uygulama. malum haftalık keşif ufka ufuk katıyordu. yeni özellik ile masaüstü versiyonunda kendi oluşturmuş olduğunuz her çalma listesinin altına listeye uygun 6 adet şarkı eklemişler. adı önerilen şarkılar. ayrıca bu 6 parçalık listenin yanına yenile butonu koymuşlar. her tıkladığınızda yeni bir 6 şarklılık liste getiriyor yine aynı paralellikte.

    teşekkürler spotify. sayenizde müzik kültürüm geometrik büyüme gösteriyor. verdiğim paralar helali hoş olsun.
  5. ilk kayit olurken "1 ay denerim ondan sonra iptal ederim" gibi bir dusunceye sahiptim. oyle de yaptim. 1 aydan sonra paramin olmadigi bir anda tarifeyi yenilemek istedi, basaramadi. 3-4 gun sonra bir mail geldi, "neden iptal ettiniz premium'inizi geri bildirim yapmak ister misiniz" gibisinden. ben de uygulamada bir problem olmadigini, ogrenci oldugumu, bu ay onlara ayiracak param olmadigini soyledim.

    ne mi yaptilar, isterseniz 3 aylik 1 tl yapalim sizin icin dediler. "lafi mi olur canim lelouch bey sen de :))" tarzinda. ben de pekala dedim yapalim. bu 3 ay 1 tl muhabbeti normalde premium almis kisiler icin gecerli degildi bana ozel yapmislar.

    iste o yuzden bu adamlar yaptiklari isin parasini hakediyorlar. 1 yildir kullaniyorum, 1 yillik muzik zevkim icin 120 tl odemisim. gunde ortalama 3-4 saat aktif ve pasif olarak muzik dinliyorum. saatine 10 kurus bile etmiyor buyuk ihtimalle.
  6. haftalık keşif diye bir özellik ekleyen müzik dinleme platformu. bir kaç ay oluyor. o hafta hangi tarz şarkıları dinlediyseniz pazartesi günü o tarza ait başka şarkılardan oluşan bir playlist oluşturuyor sizin için. geçen hafta hep cimilli ibo dinlediğim için bu hafta dayamış recebimi, heremi.

    ayrıca sosyal medyadada global hesaplarından müşterilerini önemsiyorlar. king crimson isteriz isteriz diye twit attım kendilerine. bizde en az senin kadar istiyoruz, umarız gelecekte bizlerle olacaklar diye bir geri dönüş yapmışlardı.
  7. black friday indirimiyle 3 aylık premium 1 liraya alınabilir, duyurulur.
    sadece bugün için geçerliymiş.
  8. yeni fark ettim haftalık keşif diye bir şey yapmışlar. daha önce dinlediğim müziklere göre yeni yeni 30 şarkılık bir playlist hazırlayıp çalma listelerim arasına sürpriz olarak yerleştirmişler. başarı oranı çok yüksek sevdim bu yeni şarkıları (çünkü zaten sevdiklerime göre hazırlanmış)

    neresindeyiz bu işlerin? bize sadece tüketmek kalmış. bunu hissetmek de kötü tabi. açık ara mağlubiyet. bir de her pazartesi yenileyeceklermiş, gel de yanma.

    ben söyleyince söyledi oluyor ama ülkede gayet domates, biber, ekmek, ceviz, fındık şu, bu nizami sekilde yetiştiriliyor. birileri işini iyi yapıyor da yeme içmede geri kalmıyoruz. peki kimler işini iyi yapmıyor da burada üretilmiş spotify ya da youtube bize haftalık playlist hazırlamıyor, hem de muhteşem yeni türkçe parçalarla.(bu ayrı mesele tabi) neyse uzatmayayım keşfettik inşallah.
    abi
  9. 3 aylık 1 tl kampanyası tekrar olsa keşke dedirten müziksel oluşum.
  10. eskiden olduğu gibi uygulama içine entegre edilmiş yan uygulamalara sahip olsaydı haftalık kesif gibi sadaka niyetine verilmiş sözde keşif zımbırtısının esamesi okunmazdı. kendi dinlediğim ya da arattığım bir takım şarkı ya da gruplardan yola çıkarak bana sunulan parçalar ancak birbirinin benzeri oluyor kısır bir döngü içinde dönüp duruyormuşum gibi hissediyorum.