• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (7.75)
stranger things
arkadaş canlısı, hayatında her şeyi düzgün olan bir çocuk aniden ortadan kaybolur. bu gizemli kayboluşun ardından ailesi ve yerel polis çocuğu aramaya başlar ancak ellerinde hiçbir şey yoktur ta ki gizemli bir başka kız ortaya çıkana kadar. yıllar önce kaybolan başka bir çocuk yeniden ortaya çıkar. will’in bir şeyden saklandığını söylemesi olayları daha karmaşık bir hale getirir. devletin gizli projelerinden birimi yoksa doğa üstü bir güç mü ?


  1. yaz sezonundaki dizi kıtlığına kısa bir süreliğine de olsa ilaç gibi gelen netflix serisidir. normalde bu tarz konular çok ilgimi çekmediğinden okuyunca izlememe taraftarıydım ancak imdb de 9.2 puanını görünce haliyle bir göz atmak gerektiğine karar verdim. maalesef çok kısa bir tv show u ancak netflix yapımı olması sayesinde bölümlerinin bir anda izleyiciye sunulması avantajına sahiptir. şu an finalden önceki bölümdeyim ve herkese ufak bir tat değişikliği olarak izlemesini tavsiye ederim.
  2. winona ryder'ı göreceğimiz dizi.
  3. özellikle çocukların çok iyi bir seviyede oyunculuk sergilediği, sezon finalinin belli bir kısmını saymazsak eğer tadında ve yerinde bir gerilimi olan, gereksiz efektlerden kaçınmış çokça iyi netflix eseri.
  4. Sol frame de görünce ikinci sezonu erken mi düştü dedirten yapım. Benim gibi arkadaşlar gelirler birazdan buraya. Tarih verelim. 31 ekim 2017.

    Filmloverss ekibi yine güzel bir yazı yazmış. Başlık spoiler içerebilir o yüzden mümkün mertebe bitirenler girsin.
  5. dizinin ilk sezonunu şimdi bitirdim. çocuk dizisi gibi gelmese (sürekli çocuk oyuncuları izledik) istediğim gerilimi yarattı diyebilirim. şefe bayıldım. winona bacım sürekli ağlamaklı halinden sıkıldım. bir ara bağırırken takıldı da korktum yahu yüzünün şeklinden (ama 44 olmuş bişey de diyemiyorsun) umarım 2. sezon daha yetişkinli ve daha gerilimli olur