• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (8.50)
suits
2011 yapımı, usa network kanalında yayımlanan televizyon dizisi, çok zeki olmasına, okuduğu her şeyi unutmamasına rağmen üniversiteden mezun olamayacak kadar tembel olan mike ross'un, eğitimini tamamlamamasına rağmen manhattan'da harvard mezunu bir avukatmışçasına işe girmesi ile başlıyor.


  1. 4. sezonunun sezon finalini yapmış, avukatlığı konu alan, içerisinde dizi-film göndermelerinin bol olduğu, bana egoizmi sevdiren amerikan dizisi.
  2. güzel dizi. konu iyi, oyunculuk iyi. harvey, mike, rachel güzel karakterler. ama asistan donna bambaşka.
    yamac
  3. hukuki konulara ilgi duyan bünyelerde "neden hukuk okumadım ki lan ben" sorusunu sordurtan dizi.
  4. amerika da hukuk sisteminin bizden ne kadar farklı olduğunu göz önüne alırsak
    harvey-mike gibi bir avukat olmanın ülkemizde; (g)üven,(ö)zveri,(t)ecrübe isteyen bir iş olduğu ortaya çıkar.

    ''süper dizidir, insana hukuku sevdirir'' ama bu karakterler türkiyede gerçek hayatta göremeyeceğimiz kadar türk hukuk sistemi dışı geliyor bana.

    jürimiz bile yok bizim sistem çok farklı çok
  5. senaryosuyla, çekimleriyle, oyunculuklarıyla, müzikleriyle mükemmel bir dizi. insanın gerçekten de özel dikim çizgili takım elbisenin içinde bu tarz hamle savaşları yapabilecek bir avukat olası geliyor ama burada değil :)

    lakin diziyle ilgili değinmek istediğim asıl şey, o nasıl harika müzik seçimleridir öyle, bu kadar mı güzel soundtrackleri olur bir dizinin. müzik arşivimde ayrı bir klasördedir hepsi. yeni sezonu iple çekiyoruz.
    hubot
  6. önce house m.d. sonra white collar şimdi de suits, ne iş yapacaksan amerika' da yapacaksın. mesleğinin kıymeti var oralarda dedirten dizidir.
  7. apar topar gidip takım elbise aldırma hissi uyandıran dizidir. tamam giyenle de alakalı ama takımın hiç payı yok demek yanlış olur. film ve diğer dizilere göndermeleriyle olsun, kıvrak zeka ürünü mahkeme sahneleri olsun akıcı bir dizi.
  8. 4. sezonunun giriş bölümüyle bıraktığım dizidir. mike sürekli rachel ile saçma romantik haller veya aptal tartışmalar içinde, harvey bir manzarasına bir yatakta uzanan hatuna sırıtarak bakıyor, anladık çok hatun götürüyor. louis haricinde sevdiğim bir karakter kalmamıştı dizide. hukuk ve hile üstüne kurulu bir diziyi pembe diziye döndürmüşlerdi daha fazla tahammül edemedim, tavsiye etmiyorum.
  9. yeni sezonunu sabırsızlıkla beklediğim dizidir.harvey ve mike neyse de donna kadar güzel mimiklere sahip ustalıkla kullanan çok az insan vardır.şahsen beni izlemeye iten en büyük etkenlerden biri donnadır.izleyin, izletin.
  10. bazi izleyicilerinin ove ove bitiremedigi, yeni sezonu icin gun saydigi. muhtesem super gucleri olan bir adam ve yine yaninda calistigi muhtesem otesi yakisikli/karizmatik/zeki/istedigi herseyi elde eden/eglenceli/zengin patronunun hikayesini anlatan sozde hukuk dizisi.

    yil 2015 ve hala boyle have it all karakterlerle dizi satan yapimcilar, bunu izleyen izleyiciler var. the good wife gibi belkide suan televizyondaki en iyi islerden biri yayindayken suits'e hukuk dizisi demek komiktir.