1. bunlar siz bir şey anlatırken sizi dinlemek yerine az sonra anlatacaklarini kafada sıraya sokar. ola ki siz soru sorarsanız hi? derler.
  2. hayatta hiçbir başarısı olmamış, diğerlerinin başarılarını sırf anlatmasınlar diye ağzına tepen kişiliklerdir. hiç susmazlar, bencilliğin alasıdır. acil terapiye ihtiyaçları vardır. yoksa etraflarında başka biri kalmayabilir.
  3. egoist insanlar.
    bunların yetişkin evreye gelen dişileri işte her şeyi kurdeleyle bağlayıp alelacele sunumumu hazırladım diye oraya buraya fotoğraf koyuyor.
  4. o ben değildim derken bile kendimden bahsetmiş olucam, kaçış yok. gene kendimden bahsettim.
  5. lan olm hayatımın büyük kısmını bu insanlar kaplamış hâlde ve artık cidden kimseyle konuşmak içimi açmıyor. bıktım bu gibi kişilerden. artık böylesi durumlarda doğrudan cümleleri kesmeye ve dinlememeye başladım. ne dusundukleri umrumda değil. sadece dinlemek istemiyorum o kadar. küserlerse de kendileri bilir.
  6. bir olayı anlatırken sürekli kendi adını telaffuz eden insandır aynı zamanda ki çok garibime gider benim. şöyle yani "geçen arkadaşla buluştuk dedi ki concordea böyle böyle yapalım, dedim yok ya x şöyle yapalım, ama concordea dedi..."
  7. böyle insanlar var. ama sözlüklerde de var. yani entry'lerinde öyleler. başlığın sadece kendileriyle alakalı olan kısmını yazıyorlar. banane senin hayatından, başlıkla ilgili anından.
  8. gitsin ötede bahsetsin. hatta bunlar toplansın hepsi her an kendini övüp anlatsın biz de kafa dinleyelim.
    aq her olay mı sizin başınıza geliyor. ya da her şeyi mi yapabiliyorsunuz.
    wtf
  9. ego nedir? sorusuna cevap olarak doğmuş insandır.