1. insanın hayatına eden durumdur. acilen içinden çıkılmalıdır. sürekli melankolik şarkılar dinlemekle devam eder.
  2. bu durumda olan insanları takmamanın ne kadar doğru bir davranış olduğunu çok geç fark ettim.

    ama olsun zararın neresinden dönülse kardır^:swh^
  3. kişinin kendini saldığını gösteren şeylerden birisidir.
  4. heralde 3-4 sene oldu artık kendimle özdeşleştirdim yapım böyleymiş gibi.
    hayatımın gidişatı bile umrumda değil en son sadece hayatta kalmaya odaklandım yine problemler, hüzünler, hayal kırıklıkları saçıldı. aynı ya işte melankoli ve depresyon peşimi bırakmıyo kurtulmak için zaten çaba harcamıyorum. gerçekten mucize gerekiyor.
  5. "dünya bana acısın, görsünler ne kadar ızdıraplı bir hayatım var" kafasıyla yapılan hal ve davranışlar bütünüdür.

    bu tip insanlar sigara içerken uzaklara bakmaya çalışır. içki içince etrafındaki insanların kafasını dert ve sıkıntılarla siker. herkese acılar içinde yandığını ancak nasıl da dayandığını göstermeye çalışır. facebook'ta saçma sapan göderiler paylaşır. instagram'dan beni unfollow edin diye bağırır.
    düşün ki o bunu okuyor başlığını doldurur sözlüklerde.(*:swh)
    ileri seviyeye gelmiş olanların kollarında jilet, sigara izleri bulunması mümkündür.
    hatta melankonuslar kendilerini dünyanın acıya en dayanıklı insanı zannedebilirler.
    en eğlenceli ortamlara bile yavrusunu kartal kapmış fatma girik tavırlarıyla gölge düşürebilirler.

    ta ki biri çıkıp bu sik kafalıya bütün bu yaptıklarının kimseye bir faydası olmadığını; aksine geriye kalan hayatına ve çevresindeki insanlara zarar verdiğini kafasına sokana kadar. ne gerek var yavrum çocuum kuzum şurda ne kaldı ölüyoruz nasılsa sadjhgasjhd
  6. tahammül edemediğim insanlardır. dünyanın tüm yükünü bir tek siz çekmiyorsunuz. 24 saat bunalım edebiyatı ile yakın çevrelerine çektirdiklerinin farkında değiller. belki de farkındalar... benden uzak olsunlar.
  7. bu konuda saatlerce konuşabilirim. gerçekten melankolik biri çıkıp böyleyim şöyleyim demez, kendini uzağa çeker. kendi halinde olduğu ve kimseye karışmadığı halde neden nefret edersinizki? belki sadece birinin yanına gelmesini isteyip biraz sohbet etmeye ve ilgiye ihtiyacı vardır.
  8. "vazgeç gönül" şu melankoli halinden...
  9. devamlı mıy mıy mıy, kararsız ve her şeyden memnuniyetsiz halleriyle çekilmezler. azcık hayattan zevk almaya bakmalı.
  10. bağımlısıyım belki de. bunca yarım kalmışlık, bunca mutlu olamayış... her şey yolunda gidecek gibiyken kendi kendimi karanlığa gömme çabamın başka açıklaması olabilir mi? neye dokunsam benim olacak, neyi benim yapsam çürütecekmişim gibi hissediyorum.