1. başlamadan önce fikir edinmek istediğiniz bir kitap varsa açın bakın bakalım ben ne demişim. Gerçi pek populer bir kitap zevkim yok ama şansınızı deneyin bi. Madalyonun Öteki Yüzü
    vega
  2. muhteşem birikimiyle piktobet de bunlardan birisidir tabii ki.
  3. topalrakun blog. uzun zamandır betimlemeleri ile uslubu ile beni bu kadar etkileyen blogger bir yazar olmamıştı, okumanızı tavsiye ederim
  4. yerli olarak en sevdiğim ve genellikle takip ettiğim bloglar webrazzi, eksiseyler, picardes, dunyahalleri. yabancı bloglar ise medium, bloglovin, pocket hits, strava, linkedin içerikleri.
  5. michael sikkofield bir kere her şeyi kaynak göstererek yazması, herkesin saçmasapan komplo teorileri uydurduğu konularda kaynaklara dayalı objektif yorumlar yaptığından tercih edilesi. aynı zamanda hafif argo dili ve aşırı makale yazıyormuş ciddiyetiyle yazmaması onu daha okunur yapıyor. yazım dili olarak okunabilmesi açısından daha gevşek yazılmışsa da içeriği bakımından gerçekten herkesin okuması gereken bir blog.
  6. ebru'nun kelimleriyle anlatıyorum kendisini : "Bir ‘ölmeden önce yapılacaklar listesi’ sahibi, tipik olmayan bir balık burcu, hayalperest, doğa aşığı, şehir kaçkını. Yeni yerler keşfetmeye bayılan maceraperest bir ruh olarak, deneyimlerimi Youtube’da video olarak paylaşıyor, blogda da elimden geldiğince yazıya dökmeye çalışıyorum."

    hayallerimde ben