• izledim
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (2.33)
tall girl - nzingha stewart
"hayatını eğilerek geçiren 1,87 cm boyundaki jodi, özgüven eksikliğinin üstesinden gelmeye karar verir."


  1. uzun upuzun bir kızın dramını konu eden 2019 yapımı film.

    filmi sadece netflix filmleri arasında değerlendirsek, hatta arttırıyorum filmi sadece netflix teenage filmleri arasında değerlendirmeye soksak bile çok kötü bir film.

    ergen kardeşinizin, henüz ergenliğe girmekte olan yeğeninizin hatırına izlemeye falan kalmayın, hiç katlanılacak gibi bir şey değil.

    ergeninize "bunu boşver ya 13 reasons why diye bir dizi varmış, çogzel onu izleyelim mi?" diyebilirsiniz. istemezse ısrar edin, gene istemezse koşarak uzaklaşın, kaçın. trailer
  2. daha baştan mantıksızlıklar deryasında boğulan bir film.

    filmi izlemedim, fragmanını görmüştüm bir kere. fragman bana yetti. uzun boylu olmak çoğu zaman özgüvensizlik değil üstüne ekstra özgüven veren bir durum. fragmanda bu ultra, süper, mega, muhteşem uzun kızın yanına bir çocuk gelip "bir şeyler yapmak ister misin?" tarzı bir şey söylüyor. kız ayağa bir kalkıyor adam neredeyse ayakları götüne vurarak kaçıyor. canavar mı gördün noldu aq? hadi boyu 2 metreyi aşkın olsa neyse, alt tarafı 1.86 boyunda bir kız. zaten o yaşlarda voleybol oynayan kızların hepsi hemen hemen o uzunlukta.

    dramın suyu çıkarılmaya çalışılmış, becerilememiş. ilk defa bir filmi izlemeden yorum yapıyorum çünkü gerçekten bok gibi olduğu çok belli.