1. bir gün kendisini var edebilirse, mümkündür.
  2. tanrı var mı ki şeklinde bir soruyla cevap vereceğim sorudur.
    tanrı kendini öldürebiliyorsa tanrı değildir, öyleyse tanrı yoktur.
    tanrı kendini öldüremiyorsa o zaman her şeye gücü yetmiyordur, öyleyse tanrı değildir, yani yine tanrı yoktur.
    ateizm detected.
  3. totolojik bir paradoks değildir.
  4. gördüğüm en saçma paradoks.

    bu arada; öldürebilir.
  5. tanrının kendisini öldürebileceğini ve bunu da şu an gerçekleştirdiğini varsayar isek şayet; x milyar yıl sonra da olsa, insanlık ve hatta yaratılan her şey muhakkak son bulacaktır. tanrı kendisini öldürebilir bence, mutlak güç sahibi olarak tanımlanır birçok dinde. bu da ona eşsiz güç veren bir durum. bir deist olarak aslında ben bile bazen tanrının varlığını sorguluyorum.
  6. kuramsal olarak, ölmek tanrı için mümkün değildir. bu kendini öldüremediği için değil, tanrının ebedi ve ezeli vasfı nedeni iledir. şöyle söyleyeyim. bir çakıl taşını öldürebilir misiniz? '' zaten yaşamayan bir şey öldürülemez'' diyenler olacaktır. peki ya yaşam dediğiniz ne? nefes almak mı? düşünmek hareket edebilmek mi? peki ya evren? canlı mı ölü mü? her saniye milyonlarca değişim yaşanan bir ''şey'' sırf sizin gibi solumuyor diye ''yaşamıyor'' sayılabilir mi? bir çam ağacı da kendini öldüremez. ama bu onun olmadığı anlamına gelmez.
  7. schrödinger'in kedisi bunu beğendi...
  8. tanrı kendini teoride öldürebilir. ama tanrıyı tanrı yapan bu değildir. "bir kişiyi öldürürseniz katil olursunuz, çok daha fazlasını öldürürseniz seri katil. milyonları öldürürseniz fatih, herkesi öldürürseniz tanrı olursunuz."