1. ülkedeki en dürüst, kaliteli ve tarafsız teknoloji incelemelerini yapan site. sisteme uymamanın ceremesini maddi zorluklar çekerek, kapanmanın eşiğinden dönerek yaşamışlardır. bu aralar oldukça güzel şeyler oluyor, maddi zorluklar yavaş yavaş aşılıyor, takipçileri başka hiçbir teknoloji sitesinde şahit olmadığım seviyede sevgi ve sadakatle bağlı bu siteye.
  2. objektif, kaliteli ve profesyonel içerik sunmaları kendilerini muadillerinden ayıran özellikleri. bunu da anladığım kadarıyla neredeyse hiç para kazanmadan yapıyorlar. zaten editörlerin para kazandıkları asıl platform teknoseyir değil, yaptıkları başka işler var. kullanıcıları yardım yapmak konusunda istekli ama onun önünde de bürokratik engeller var. bu bardak satış işi güzel oldu kendileri adına.

    sitelerinin sosyal bölümü de oldukça kullanışlı ve sanırım özgün. editörlerden özellikle murat gamsız burada oldukça aktif ve kullanıcılara dönüş yapıyor. zaten genel olarak takipçileriyle, kullanıcılarıyla sıkı bir iletişim içindeler (kanzuk'a selam olsun).

    hepsi çok kaliteli adamlar ve en hoşuma giden, başkaları tarafından da onaylanan, özellikleri insanlara ilgisiz oldukları konular hakkında 20 dakikayı aşan videoları tatlı sohbetleri sayesinde izletebilmeleri. murat gamsız ve levent pekcan videoları zaten çok seviliyor da, can akbulut ve emre çelikkol'un gerek içten yanmalı gerekse elektrikli otomobiller ile ilgili, tek bir ürün üzerinden yürümeyen, teknik videoları yoğun bir bilgiyle dolu oluyor ve çok güzel bir türkçe ile sunuluyor. evet adından beklediğiniz üzere yaptıkları telefon, bilgisayar, donanım incelemeleri dışında, otomobil de inceliyorlar. hatta model araba, elektrik süpürgesi ve, dalga geçmiyorum, hazır makarna önlerine ne gelirse inceliyorlar, durduramıyoruz. keyifle izliyoruz sadece.

    bunun dışında geçenlerde sitenin sosyal bölümünde bir kadın üyeye denk geldim (evet, bu sıra dışı bir durum maalesef). teknik bir soru sormuş. hemen yakınlaşmaya, tanışmaya çalışan yorumlar bekleyerek aşağı indim sitede. tek bir kişi bile böyle bir şey yapmamış, herhangi bir kullanıcıya nasıl cevap veriyorlarsa öyle davranmışlardı. aynı üyenin diğer yazılarının altındaki yorumlara da baktım aynı durum vardı. şimdi bu zaten olması gereken bir davranış, neden anlatıyorsun diye sorabilirsiniz. olması gereken bir davranış ama olmuyor işte arkadaşım. türkiye'de olmuyor, yurt dışında olmuyor, internette hiç olmuyor, kadına herhangi bir insan gibi davranılmıyor. neyse bunu da kullanıcı profiline dair bir örnek olması için yazma gereği gördüm. elbette genellemeye müsait değildir.
  3. genelde ürünleri tarafsız bir şekilde anlatıyorlar.

    ama bazen reklam izliyormuş hissine kapılıyorum.
  4. tozlu raflar serisi kapsaminda harika video'lar ceken ekip. diger videolari da cok iyi ama özellikle levent pekcan abimizin de etkisi ve konu hakkindaki motivasyonuyla eski donanimlar üzerine yapilan videolari izlemekten asiri keyif aliyorum.

    en son yayinladiklari video da harika. ekip gercekten türkiye'de cok nadir görebilecegimiz bir kalitede yayin yapiyor. sitede add block ya da ublock tarzi uygulamalari iptal ederseniz iyi olur.
    https://teknoseyir.com/tozlu-raflar-eskilerden-ortaya-karisik-bolum-5