1. lisede yatılı olduğumdan bırakmak zorunda kaldığım eylem. hiç de ihtiyacını hissetmedim bir daha. fransaya dil için gittiğim zamanlarda bir öğretmenim vardı christophe adlı. evinde televizyon olmadığını, özellikle almadığını söylediğinde şaşırmıştım. bütün istediği her şeye laptopundan ulaştığını söyleyince aklıma yattı. ben de evim olursa çocuk yapana kadar televizyon almıycam.
  2. 4 yıldır içinde bulunduğum eylem. ama bunu hangi sebepten yaptığınız önemli. sonuçta bugün evinizde digiturk ya da dsmart var ise, spor, belgesel, müzik kanalları vs izlediğimizi de itiraf etmeliyiz. yeter ki primetime illüzyondan uzak durulması kafi, ya da acun'dan.
  3. başlığı televizyona gömülmeyi bırakmak olarak ele alacak olursam yapacak daha güzel şeylerin varlığını keşfetmek kafi geldi diyebilirim.
  4. yaklaşık 2 yıldır izlemiyorum. nadiren natgeo falan açık oluyor ama o zaman da sesi kapalı oluyor.
    bugün tesadüfen bi yarışmaya denk geldim ve ne kadar doğru bir iş yaptığıma tekrar emin oldum. yarışmada 4 kız yemek yapıp temizlik yapıp bir oğlanı ağırlıyor gönlünü hoş tutuyor (arada oğlanın annesi de gelip teftiş ediyor tabi ki) son gün de oğlan kazananı seçiyor.
    wtf
  5. leyla ile mecnun yayından kaldırıldıktan sonra uyguladığım eylem
    bragi
  6. gün geçtikçe televizyon gerçekten gereksiz bir cihaz olmaya başladı artık habere veya görsele ulaşmanın en kolay yolu internet bağlantısı olan bütün cihazlarda mümkün bu sayede tv nin dayatmasından kurtulmuş olduk bir şeyler izleme bağımlısı olmaktan degil. mesela ben tv hiç denecek kadar az izliyorum ama game of thorones bir an önce başlasinda izleyeyim derdindeyim bir görsele bağımlılık olmuş yani.
  7. bazen şükrediyorum izdivaç ve yarışma programlarında ki insanları gördükçe .. bazende çok çılgın fikirler geliyor aklıma bir program düşünün herkesin kafası cok yuksek belki o zaman dengelenir bu saçma kafalar .
    belit
  8. yaklaşık 2 ay kadar oldu, sadece film seyredeceğimde açıyorum. geri kalanı tamamen bıraktım, çok bir şey kaybetmediğimi düşünüyorum. en azından bu 2 aylık süreçte kayıp hissetmedim.
    abi
  9. ben bazen kendimi hiç hissetmiyorum bile