1. teröriste gerilla, kendisine solcu der fakat farkında değildir kendisi bir nazi sempatizanından daha faşisttir.

    edit: bu entry terörist sevicileri kızdırmıştır.
  2. düşünebilen insandır.

    bir yazar yazmış ama belirtelim,

    terörün amacı zaten bellidir. senin devlet olarak yapmak gereken bunların yapılmamasını sağlamaktadır. vatandaşın 'can' güvenliğini sağlamak zo-run-da-sın. benim can güvenliğimi bile sağlayamıyorsan üzgünüm ama suçlu sensin.(devlet yani)

    ülkenin sınırlarını delik deşik etmiş giren çıkan(gerçi çıkan yok pek ama lafın gelişi olsun) belli değil ülkeye. bilip bilmedik herkese vatandaşlık ver, besle büyüt sonra olayları yapınca suçu hükümette arama ne güzel işmiş valla..

    bu işin bu kadar palazlanmasının sebebi başımızdaki kan emicilerdir.
  3. teröristte suç aramasına gerek var mı? insan olan, mantıklı düşünen,vicdanı olan her kişi alışveriş yapmaya çıkmış,hayatını sürdürmeye çalışan insanlara saldıran türü ne olursa olsun suçsuz gözüyle bakabilir mi?
    bu insan olmakla eş değerdir zaten,bunun için ayrıca teröristte suç aramaya gerek var mı?
    sorun o insan vasfından çıkmış varlık müsvettelerinin yapmaya kalktıklarını,kalkacaklarını engelleme işini bir çok vaatle yerine getireceğine dair söz veren ama bunu bir şekilde yerine getirmemiş,getirememiş insanların sorumluluğu.
    bu sorumluluğu yerine getirip getirmediğini/getiremediğini sorgulamayalımmı yani?
    bunun muhalif olmakla ilgisi yok.ortada bir görev var birileri bu göreve bir çok söz vererek talip olmuş ve bakın dikkat söz vermiş.eee hani verdiğin sözler demeyecekmiyiz?
  4. terörist suçlanmaz.
    kamuya düşen görev, faillerin yakalanmasi hususunda ilgili kurumlari takip etmek; eylemi engellemesi gereken kurumlari da sorgulamaktir.
    gel gör ki süperzeki vatandaşlarimiz, yaptiği eylemi üstlenen kişileri "suçlamak" gibi saçma sapan argümanlarla teröre bir nevi hizmet ediyor.
    evet; terörün arkasina saklandiği argümanlari oluşturanlari eleştirmemek teröre hizmettir. ülkemizde bu argümanlari yaratan da bizzatihi hükümettir.
    gerçekten akilla izanla teğet noktasi bulunmuyor ülkemizin.
    t
  5. terörist kelime anlamıyla terör yaratan anlamındadır.muhalif kişinin bu tanımı bilmez gibi aa lütfen terör saldırısı yapmaz mısınız? şeklinde malca bir eleştiri yapması tabii ki beklenemez.peki muhalif kişi ne yapacaktır?çözüm süreci gibi hdp kanadından oy toplama tilkiliği tutmayınca çark eden iktidarı eleştirecektir.