1. hotspotshield ile girilebilen, herhangi bir devlet kurumundan daha faydalı site.

    (bkz: alternatif e-devlet)
  2. yıllardır ortalıkta gezen, 50 milyona yakın türk vatandaşının kapı numarası dahil bilgilerini içeren bir veri tabanının kolay kullanım için internet sitesine dönüştürülmüş hali.

    bir devlet büyüğümüzün dediği gibi: "bu bilişime kafayı takarsan sıyırırsın, fazla hikmetine şey yapmamak lazım"

    çözüm olarak da; "ben yapmadım miki yaptı" taktiğini öneriyorum. bu memlekette hep işe yaradığını biliyoruz, görüyoruz. çok düşünmeye gerek yok, paralele yama gitsin.
  3. ''paralel yapının algı operasyonu'' dedi sevgili bakanımız.adamlar biliyor bu işi ya.
  4. sabah baktığımda bilgilerimin dahil olmadığı sistem. beni atlamışlar
  5. ileriki bir dönemde büyük bir sıcak savaşın veya sıcak savaşı dolaylı yönden etkileyebilecek siber savaşın başlayabileceğinin göstergelerinden birtanesidir sadece (bkz: wikileaks) (bkz: panamaleaks) gibi küresel anlamda siber sızıntıların olduğu bir sistemin daha fazla kaldırılamayacağını gösterir...
  6. 2009 seçiminde oy kullanabilen kişilerin bilgilerinin olduğu sızıntı^:paralel dergi :)^dır. Dolayısıyla isminiz yoksa muhtemelen yaşınız maksimum 25-26 civarıdır^:buraya liseli ergen esprisi gelecek^. E-devlet'in benzer bilgi bankasından daha hızlı ve arayüzü daha kullanışlıdır. Tek dezavantajı mobil uygulamasının henüz olmaması. En önemli avantajı ise stalking olayına apayrı bir perspektif katabilecek yapısıdır. Ülkenin Artan testosteron seviyesini düşününce, kadın erkek gözetmeksizin, sapıklarımız hususunda daha dikkatli olmalıyız.

    Tabi etrafımdakileri içeren ufak çapta bir deneme yaptım. Sistem gayet stabil. Şiddetle tavsiye ederim. Bu arada ismim ve soyismim çok rastlanan cinsten değil ama aynı ad ve soyad kombinasyonuna sahip üç kişi buldum. Oldukça ilginç bir deneyim oldu. Adreslerini aldım. Yılbaşında kart atmayı düşünüyorum. Ailesi "lan kendine kart mı attın, kendine hediye mi aldın" tarzı billur geçmelerini hayal edip, balkonumda röpteşambırımla viskimi yudumlayıp şen kahkahalar atacağım. İşin daha ilginci ad-soyadıma sahip diğer iki kişiden biriyle aynı mesleği yapıyorken, diğeriyle aynı semtte oturuyormuşum^:belki meslek ve semti ortaklığı aynı kişidedir. wtf!^.

    hulasa, sitenin, paint ile çizilmiş logosunun profesyonelliğiyle, ülkemizin yönetilmesindeki profesyonelliği de örtüştürmeleri, güzel bir jest olmuş. en güzel ve en taze örnek, cengiz holdingin borcunun silinmesi "ticari sır", "devet sırrı" olması. yeni türkiyeye tüyü de diktik. çıplak kral çok yaşa! düdüklenecek çok enayi, takılacak çok maske var.
  7. Hacker saldırısı sonucu falan elde edildiğine inanmadığım, milyonlarca vatandaşımızın mernis bilgilerini içerir web sitesi.

    Verilerin çalınmasının hacker saldırısı değil de insider işi olduğunu düşünüyorum.

    Kontrol edilemeyecek kadar fazla ucu olan (kamu kurumları, bankalar vb.) veri sağlayıcı bir merkez var. Nasıl olsa tc kimlik numarası algoritması belli, bir döngü içerisinde sayısız kişiye ait bilgiye ulaşmak gayet basit.
    yalan
  8. tam anlamıyla rezalet, çoğu olayın devlet sırrı adı altında saklandığı gizlendiği ülkemizde adres, tc kimlik no ve nüfus bilgileri gibi kişisel bilgilerimizin çok da bi mahremiyeti gizliliği yokmuş. şimdilik yaştan dolayı benim bilgilerim yok ama çok uzun sürmez sanırım bizimkilerin de ele geçmesi.
    wtf
  9. bakabilen varsa birkac isim vermek istedigim site
  10. ortalık karışmış