• izledim
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (8.12)
the hangover - todd phillips
filmde arkadaşlarının düğününden iki gün önce bekarlığa veda partisi vermek için las vegas'a giden dört arkadaş,sarhoş oldukları parti gecesinin sabahında odalarında bir kaplan, tavuklar ve dolapta ağlayan altı aylık bir bebek ile uyanırlar. ayrıca damat ortada yoktur. bir gece öncesine dair hiçbirşey hatırlamayan üç arkadaş ip uclarını takip ederek işlerin nerede kontrolden çıktığını bulmak zorundadırlar. en önemlisi de damadı bularak zamanında los angeles'a düğününe yetiştirmeleri gerekmektedir.


  1. komedi filmlerini seviyorsanız atlamamanız gereken bir yapım.
  2. bunun ikincisini izlemiştim ama biri izlememiştim. dün akşam eve dönerken nereden aklıma geldiyse alayım bunu da bu gece eğlenceli bir film izlerim diye düşünüp daldım d&r' a. bir sinema bileti fiyatına dvd alabiliyoruz artık. 10 tl' ye aldım filmi.

    gerçekten beklediğimi buldum. yani tamam, abartmaya gerek yok, bu filmi sinemada izlemezseniz hiçbir kaybınız olmaz hatta bu filmi sinemada izlemeyin zaten. arkadaşlarınızla evde toplanıp hep beraber izleyin. öyle bir film bu. gerçekten komik, gerçekten eğlenceli. diğer komedi filmlerine kıyasla bunda geçmişe doğru ne olup bittiğini anlama çabası filme heyecan da katıyor aynı zamanda ve filmi daha sürükleyici hale getiriyor. bir buçuk saat su gibi aktı.
  3. tam bir komedi filmi değil ancak komedi filmlerinden çok daha eğlenceli bir serinin ilk filmi. felekten güzel bir akşam çalmak istiyorsanız her şeyi bir kenara itip seriyi seyredin, pişman olmazsınız.
    abi
  4. övülürken de yerilirken de abartıya kaçılmaması lazım. yer yer eğlendirdi yer yer saçmaladı. ama serideki diğer filmler gibi facia değil. klasik işlerin sarpa sardığı filmlerden olmaması nedeniyle sevdim ben de.
    sezgi
  5. sıradan bir film gibi başlayıp, sıradan bir film gibi devam ediyor derken bir anda karnınıza gülmekten ağrının girdiği bir film. sanırsam gördüğüm en iyi komedi filmlerinden birisi.

    bir de tek başınıza izlemeyin. tadı çıkmıyor..
  6. böyle bir şaheseri yıllardır erteleyip durduğum için kendime kızdım. mutlu sonla bitmesi de ayrı bir sevindirdi. ben zaten mutsuz son adamı değilim bana böyle güzelliklerle gelin ey senaristler.