• izledim
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (6.00)
the invitation - karyn kusama
will ve eden’in ilişkisi trajik bir olayla son bulur.iki yıl kadar sonra eden yeni bir eş ve bambaşka bir kişilikle geri dönerek geride bıraktığı her şeyle tekrar bağ kurmak ister. bir zamanlar will’in olan evde verilen akşam yemeğinde yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunu, eden ve arkadaşlarının tekinsiz davranışlarının pek de hoş olmayan sonuçlar doğurabileceğini düşünen will’in sezilerine de güvenilebilir mi?


  1. büyük oranda tek mekanda, bol karakterle, bol diyalog ile süren akşam yemeği konseptli filmlerin bir diğer örneği. 2015 yapımı olan filmin türü korku/gerilim, gelgelelim bunun böyle olduğunu tam olarak hissettiğinizde filmin son 20 dakikasına girmiş oluyorsunuz. evet genel olarak gergin bir atmosfer, tuhaf bir gizem var filmin her sahnesinde ama yüksek dozlu gerilim nasıl olmuşsa filmin son 20 dakikacığına sığdırılmış. neyse ki merak duygunuzu öldürmeden son dakikalara girmeyi başarıyor.

    bir yas sürecine kişilerin verdiği farklılaşan tepkiler vesilesiyle açılan film çok başka yerlere ulaşmakta. korku ve gerilim ögelerini görmek için sabırla beklemeniz gereken bu film tastaman 6 puanlık kanısındayım. trailer