• izledim
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (7.00)
the tale - jennifer fox
belgesel yönetmeni jennifer, annesinin bekaretini kaybetmesi ile ilgili bir hikaye yazmıştır. annesinin binicilik eğitmeni ve koşu hocası, annesinin bekaretini kaybetmesi için ona komplo kurmuştur. 13 yaşında yazmış olduğu hikayenin ortaya çıkışıyla birlikte jennifer'ın annesi oldukça sinirlenir. annesinin tepkiyle jennifer, geçmişini ve yaşadığı ilk cinsel ilişkisini sorgulamaya başlar. beyazperde.com


  1. jennifer fox'un kendi çocukluğundaki istismarı hem yazıp hem yönettiği 2018 yapımı film.

    hafızamızdan çağırdığımız anıların gerçeği yansıtmaz, her an yeni bir hatırlayışla şekil değiştirmeye hazır, yanıltıcı yapısı çok başarılı bir şekilde yansıtılmış filmde, filmin en sevdiğim yönü buydu sanırım.

    yer yer zorlayıcı, fazlaca cüretkar bir anlatım tercih edilmiş. bu hassas konunun böylesi bir cüretkarlıkla ele alınması bazı izleyicileri rahatsız edebilir nitelikte.

    filmden duyabildiğim en dramatik ve en yerinde tespitlerden biri "çocuğun ihmali, onu istismara çok açık bir hale getirir." idi. bu yerinde tespit filme başarıyla işlenmiş.

    !---- spoiler ----!

    sonuca ulaştığımızda, istismarcının hatta ihmalkarın cezalandırılmasıyla toplumsal olarak içimizi rahatlatmayı tercih etmediği için filme puanım yükseldi.

    !---- spoiler ----!

    benim puanım tastamam 7. trailer