• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (4.00)
the umbrella academy
"babalarının ölümüyle yeniden bir araya gelen sıra dışı yeteneklere sahip kardeşler, şaşırtıcı aile sırlarını ve insanlığı bekleyen yakın bir tehdidi açığa çıkarır." netflix


  1. açık konuşmak gerekirse hiç beğenemedim ben bu diziyi. çok övüldü, e her yerde de karşıma çıkıyor izleyelim bakalım dedim ama pişmanım. hedef kitlesinin epey dışında kalıyorum gibi hissettim. sanırım kitlesi henüz liseyi bitirmemiş olanlar.

    marvel tarzı espriler, önemli olmayan olayların aşşırı önemliymiş gibi sunulması, orta derecede güçlü bir görsellik, popüler oyuncular, ikna edemeyen bir öykü, çok azıcık da wes anderson'cılık olarak özetleyebilirim the umbrella academy'yi.

    sanırım 2. sezonu da çekilecekmiş. ben yolumu 1. sezon finali itibariyle ayırıyorum kendisiyle, zaman kaybı. trailer
  2. deadpool'dan sonra komikli süperkahraman projesi fikri beğenildi bir şekilde. bu dizi de bir miktar o yoldan ilerlemiş ama bu yolda iderken olur olmadık her yerden de bir şeyler araklayarak bünyesini zenginleştirmiş. popüler kültüre hitap ederek bütçesini de sağlama almış .daha ne olsun .
    abi
  3. ayni isimli cizgi roman serisinden uyarlama netflix yapimidir. cizgi roman dunyasinin marvel ve dc dunyasindan ve karakterlerinden ibaret olmadigini hatirlatir bize. dark horse comics bu dunyanin amiral gemilerinden biridir.