1. ortalama olan tipleri çoğunlukla olumsuz özellikleri ile dikkat çeken türkiyeli.

    edit: bir şeylere kızıp yazmıştım sanırım.
  2. çakıldaklarına aldırış etmeden tespit sıçan ^:o değil sıçan diye hayvan var yahu^ ^:serbest çağrışım^ ingiliz lordlarının derdi tasasıdır.

    "ortalama olan tipleri" ne demek olm?

    detaylı bilgi için;

    http://tr.wikipedia.org/wiki/türkler
  3. türk kültüründen bahsetmekle bir türkten bahsetmek arasında fark olduğunu düşünüyorum. daha doğrusu kültürler farklılaşsa da insanlar genetik farklılıklar dışında aynıdır. birbirine benzeyen kültürlerin insanlarının davranışları da birbirine benzer.
    abi
  4. burada kürt, rum, ermeni ya da ne bileyim ingiliz, fransız, ispanyol diye başlık açılıp ilk yorumdaki kadar saçmalanması mümkün değil. çünkü o zaman ırkçı derler.

    ama kendi ırkımıza istediğimiz kadar saydırabiliriz. çünkü burası özgür bir ülke, düşünce özgürlüğü var.

    sağolsun olumsuz demekle yetinmiş. ya da o kadarına cesaret edebilmiş.

    kendi kendine bu kadar söven başka millet var mıdır acaba. hoş başka millete sövse ne çıkar. her memleketten it de yiğit de çıkacağını bir türlü öğrenemeyenler var.

    azıcık akıllı olun ya.
  5. kavimler göçüyle asyadan anadoluya göç edip yerleşmiş ırk.

    (bkz: buralar karışır)
    kuz
  6. uygur kaynaklarına göre; güç, kuvvet
    kaşgarlı mahmut'a göre; olgunluk çağı
    çin kaynaklarına göre; miğfer
    ziya gökalp'e göre; töreli
    vambery'e göre; türemek anlamına gelen kelimedir.
  7. 100 yıl önce yaralı düşman askerini sırtında taşıyan, yemeğini paylaşan insanlarken bugün kendi savunmasız askerinin kafasını kesecek kadar gözü dönen, askerin cansız bedenine işkence eden yaratıklara evrilmiş halk.

    nasıl ya nasıl bu hale geldik?
  8. hakkında ayet ve hadis olduğu iddia edilen ama yüce kitapta geçmeyen ırk. savaşçılık ve bağımsızlık tutkusuyla bilinir. bir de asuman sevdasıyla. en büyükleri hakkında çeşitli iddialar olsa da yok olmaktan kurtaran ulu önder mustafa kemal atatürk en büyük türk dense yeridir. kısaca mensubu olmaktan gurur duyulabilecek bir ırktır.