1. bayağı bir yılın ardından değiştirmek için sözleşmeli aldığım ürünlerin son taksidini ödemeyi beklediğim gsm servis sağlayıcım.

    anladım ki tek taraflı sevgi, hoşgörü, anlayış bir ilişkiyi kurtarmaya yetmiyormuş.

    zalımsın turkcell
  2. hediye paket ayağına yaptığım paketi tanımayıp 50 liramı iç eden operatör. isterse bedava hizmet versin elimi sürmeye tenezzül etmem.
  3. öğrencinin uzak durduğu operatör
  4. buzlu
  5. ensar vakfı sponsoru.

    bugün itibari ile değiştirmek için başka bir firmaya başvuru yapma sebebim olan gsm operatör firması.
  6. hızlıca ensar vakfından sponsorluğunu çekmediği sürece tv reklamını dahi izlemem. her ortamda aleyhinde konuşurum. yaparım.
    not: vodafone kullanıyorum.
  7. yiklardir kullandigim operatördür. cok pahalidir. yajlasik 2 yildir bir kere tl yukledim ve mecburiyettendi. neden baska bir operatöre geçmediğimi bilmiyorum.
  8. yönetim kurulu tamamen yandaşlardan oluşturulmasyıla beraber içi boşaltılmış bir şirket haline gelmiştir.

    aralarında birkaç personel kalmış onlardan da işi öğrenildiği zaman şutlanıcaklardır. ayrıca yeni kadrolarla birlikte iş bilmeyen sayısı artmış ve kaliteli hizmet politkası dibe vurmaya doğru gidiyor, bakalım sonu nerelere varacak.

    vatandaş olarak turkcelli pahalı olduğundan zaten kullanımıyordum, yönetimin el değiştirmesi ve bu son sponsorluktan sonra yakınından geçmem zaten
  9. bir data bir gsm hattım var para durumum el vermediği için iptal edemiyorum ama nisanda data hattı sonbaharda da gsm hattının taahhütü dolacak ve ben iptal edicem.