1. göçebe toplumlarda kültür olmaz tamam ama bu kadar saçmalık olamaz. adamlar antepte lahmacunun arasına dolma koyup yiyor. diğeri turşu kavurması yer. diğeri sucuk yer. ciğer yiyen bile var. ne bulursan yersen çağdaş toplumlar gibi bir kültürün olmaz.
  2. olmadığı için mi o kadar çeşitlilik var kahvaltı masalarında diyerek kabul etmediğim önerme.
  3. ya millet sinir olup entry girsin de youreads'te aktiflik artsin diyerek kasten sacmalanmis bir onerme ya da gercekten bir dusunme kabiliyeti ya da zeka sikintisi durumu mevcut.

    1-sucuk yenmesi kahvalti acisindan niye sikinti? ingilizler kuru fasulye yiyor, sosis yiyor. (bkz: english breakfast)

    2-o kadar restaurantlarda turk kahvaltisi diye banglades usulu aksam yemegi mi veriyorlar? gunluk turk kahvaltisi olarak bilinen sablon bellidir: zeytin(kahvali olarak gorulmuyor pek), peynir(turk peynirlerinin guzelligi baska), domates-salatalik ve bilumum yesillik ve cay(avrupa'da kahve). tulu turlu ekstrasi mevcuttur.
    sen baska kulturlari benimseyip bunu begenmiyosan senin sorunun.

    3-geleneksel antep kahvaltisi antep fistikli katmer ve suttur(british klavyeden yaziyrm, idare edin). adam o gun onu yemedi diye olay cikarmanin luzumu yok. dunyanin hicbir yerinde herkes her gun geleneksel kahvaltisini yapmiyor.

    4-kahvaltida ne yediginle cagdaslik arasinda nasil bir baglanti mevcut?antropolojik ve sosyolojik acilardan aciklayiniz.

    kalitesizligini bi grup tecavuzcu ve tacizciyle ayni kogusa koysunlar sevgili youser, o fiilin sorumlulugunu ben almak istemem.