tus




  1. senede iki defa yapilan, zeki ve basarilidan ziyade en azimli ve sebatliyi belirleyen sinavdir. ustelik bu sinav sonucunda en yuksek puani alanlar genellikle dermatolog olmayi tercih etmektedirler. dunyanin en basarili dermatologlari ulkemizde olacak. peki bu tercihin sebebi nedir? risk az, dayak yeme orani düşük, şikayet orani düşük, geliri yüksek...
    beni turk dermatologlarina emanet ediniz.
    t
  2. ilkbahar ve sonbahar dönemleri olmak üzere senede 2 defa ösym tarafından uygulanan sınav.temel bilimler ve klinik bilimler olmak üzere 2 aşamadan oluşur.dünyanın en zor 3 sınavından biri gösterilir(kaynak götüm).

    sınava girmek için 220 tl gibi bir parayı gözden çıkarmak gerekir.2015 yılında giriş ücreti 100 tl olan bir sınavın 2016 yılında giriş ücretinin neden 220 tl olduğu hala akıllarda bir soru işaretidir.( eee tıp çok gelişti aslanım eheehee esprisini yapanı direkt engelliyorum)
  3. 188 net ile türkiye 97. olduğum sınav. çok emek vermek gerek. başka türlü başarılmıyor bu illet
    bilim
  4. üç kez kazandığım sınav. dershane falan hikayedir. psikiyatri gibi puanı çok yüksek olmayan çocuk psikiyatri hariç bir bölüm isteniyorsa yapılacak basit. dershanenin size katacağı en fazla on soru. yapılacak iş youreadsmiş twittermış facebookmuş sinemaymış diziymiş arkadaşmış hepsini bir kenara koyup it gibi ders çalışmak. giren kardeşlerimize başarılar.