1. akp'nin peşine takılıp ülkeyi ateşe atan canlı surusu.

    hiç mi vicdan, haysiyet kalmadı sizde de, ülkeyi göz göre göre ateşe atiyorsunuz? takilmissiniz bir ne idugu belirsizin peşine, sorgulamadan, düşünmeden ülkeyi akp'ye peşkeş çekiyorsunuz.

    yarin bu başkanlık gelirse artık bir turkiye kalmayacak ve siz de en az akp kadar bu ihanete ortaksiniz.
  2. 2002 sonrası daha hafif ve organize bir şekilde merkezileşen talan sisteminin vurucu, bastırıcı timidir. bu sistem yalnızca türkiye'de değil örneğin peru'da ve endonezya'da da uygulanmıştır "komünizmle mücadele" adına.

    yerli küçük çaplı bir örnek:

    (bkz: bahçelievler katliamı)
    (bkz: haluk kırcı)
    (bkz: abdullah çatlı)

    endonezya örneği:

    (bkz: the act of killing)

    peru için:

    (bkz: alberto fujimori)
    pinot
  3. insanların sırf yargı mercileriyle uğraşmamak için ana avrat sövmediği ideoloji.
  4. yozlaşan her oluşum gibi ülkücülük de özünü yitirmiş ve bir ergenlik, cahillik merkezi haline gelmiştir. ülkü ne demek desen afallarlar. islamda olduğu gibi.
  5. takım tutar gibi taraf tutan günümüz türkiye insanı sayesinde yeni fikirler üretmekte aciz kalmış oluşumdur. taraf tutmak diyorum çünkü bir ideolojiyi sahiplenmek günümüz türkiye insanı için fazla iddiali bir eylem.
    he bu insanları kötülemek aşağılamak itin götüne sokmak da yine günümüz türkiyesi taraftarlarına yaraşır. sahiplenmek birlikte yaşamayı öğrenmek eleştiri yoluyla karşılıklı yanlışları düzeltmek ve en nihayetinde toplumsal kalkınmayı sağlamak günümüz türkiyesi insanına çok uzaktır.
    kısacası hepiniz aynısınız yiyin birbirinizi.
    vagus
  6. gereksiz insanların kendikerini tanımlama biçimi.
  7. çoğunluğuna kullanacağım tanım şudur ;

    (bkz: sakatsın sen)
  8. 'masum insanları öldürenleri mi destekliyore' diye söylenip duran, ama cizrede, nüsaybinde öldürülen sivilleri zerre takmayan insan grubu. ay bu kesim cidden vizyonu dar, aklı dar insanlar. sürekli sizlere at gözlüğünü çıkar der ama oturup iki kitap, iki farklı görüş okumaz bunlar.

    sadece siyaset değil mesele, irkçı olan o huyunu her konuda gösteriyor. vizyon eksikliğini ve gaddarlığını en küçük hareketinde bile görüyorsun. o yüzden ülkücü arkadaş/sevgili gerçekten katlanılcak gibi olmuyor.

    bir de ülkücü grup hakikaten insan görmemiş, oturup konuşmamış insanlar. hiç hayatlarında doğuya gitmemiştir ama oturduğu yerden sallar durur. sanırsın doğuştan damarlarında akan kan ile aldığı bir "sahih" görüş var, her şeyin önünde o.

    sözkonusu vatansa koşulsuz itaat lazım, sen tamamen haklısın demen lazımbu insanlara. o gelenekte öyle yoksa terörerö yani. sabah kadar da susmazlar. aydın ol derler, bunların bir de aydın tiplemeleri vardır aöa hiç literatürü kurcalamazlar da yani :d aslında bunlar hiç tartışmadıklarından da böyleler. kendi gibiler arasında "abi nasıl şerefsizler dimi orosbu çocukları" diye muhabbet edip dururlar. sokağa çık, her yer "aydın" kaynıyor maşallah, elini sallasan arkadaşın "aydın"larına çarparsın.

    çoğu erkek hayatında bir tane kitap bile aralamaz, e öyle olunca bir de erkek ya? her şeyi doğuştan bildiği için geri adım da atmaz.
  9. bir tüyo vermek gerekirse bir insana sorulduğunda "ben eski ülkücülerdenim." diyorsa muhtemelen ülkücü değildir, ülkücülüğün eskisi yenisi olmaz.
  10. islam propogandası kısmına kısmen katıldığım , yine bile her daim sol ırkçılarından iyidir diyebileceklerimdir.