1. hakkında çok bilgi sahibi olmadığım, aldığım duyumlar ve bilgilerim dahilinde kalitesinin ekşi ile inci sözlük arasında olduğunu tahmin ettiğim sözlüktür.
  2. kalitesi yerlerde, tonla gereksiz başlık, cinsiyetçi başlık bulunan, formattan uzak entrylerin girildiği sözlük mecrasıdır. bir dönem yazarlık yaptım fakat çekilecek çile değil.
  3. arkadaşlar gitmeyin, inanın gitmeyin. ha isterseniz cinsiyetçilik, dilerseniz içi boş goygoyluk, bir türlü sol frame'den inmeyen "karı,kız,hatun,patlak kadın,şöyle kadın" zart zurtları, eleştiri kaldıramama, yok efendim neden eksiledin, yok efendim neden kadın olduklarını belli ediyorlar. gülersiniz yani,

    ayrıca takıntılıysanız sinir hastası dahi olabilirsiniz. zira tecavüzcüler üzerinden espri yapıyorlar. bu taze metro muavini üzerinden dalga geçtiler günlerce. inci sözlükten farkları, nitelikli yazıdan haberleri yok çoğunluğunun. çoğunluğu diyorum zira bir azınlık hâlâ onlara katlanıp iyi şeyler yazmaya çalışıyorlar. ben de bir süre kalayım diye uğraştım ama bu son durum iyice zıvanadan çıktı. bugün girdim ara ara hiç yazmadan sol frame'deki başlıklara bakıp içime kustum. yok arkadaş yönetim değişmedikçe akıllanmayacaklar.

    yakın zamanda kalan azınlığın buraya istila edeceğini düşünüyorum. hakkını yiyemem orada çok güzel arkadaşlıklar kurdum, derdimi anlattım. sabırla dinleyip muhakeme yaptılar, hiç tanımadıkları halde. o iyi insanların hatrına durdum uzun süre. ama tahammül seviyem yetmiyor artık. onları da buraya çekmeyi arzuluyorum, diğerleri yesin birbirini^^
  4. iletişim kısmından gönderdiğim mesajı iki hafta bekletip, daha sonra cevap vermeden "kapandı" yapan güzide sözlük.

    buradan moderatörlerine sevgilerimi iletiyorum.
  5. youreads'te yokken bir süre takıldığım sözlük.
    nickim robert frippin sandalyesi.
  6. yapılan tüm yorumlar gerçektir, doğrudur. çok kısa bir süre yazarlık aldıktan sonra sadece izledim olan biteni. kusarak uzaklaştım ortamdan. yok böyle düşünce yapısı, yok böyle iğrenç zihniyet.
  7. trollerin ve kankacıların elinde katledilen sözlük.
  8. şu an giremediğim sözlük(!).
  9. goygoy yapmak ve trollemek içindir. ortamınızı kurarsanız çok eğlenirsiniz. sanılanın aksine baya iyi yazarları vardır ancak yazar olmayı düşünüyorsanız çok da şeyapmamanız lazım. başlıkların %70'i trolldür, ciddiye alıp duyarlı duyarlı cevap vermeye kalkmayın, muhtemelen sonunda sinir krizi geçirirsiniz, hem de o ortamda biraz komik kaçıyor gerçekten böyle cevaplar. allah ne verdiyse yürürler, ilk etapta şok olmamak için kadın olduğunuzu direkt belli eden bir nick almamanız iyi olabilir. sonuç olarak youreadsteki troll başlıklara bile katlanamıyorsanız size tavsiyem hiç bulaşmayın.
  10. youreads satranç liginden esinlenerek kendi liglerini oluşturmuş sözlük. ligi oluşturan yazar genel anlamda bizim kurallara sadık kalmış. satrancın bu kadar önemsendiğini görmek, buna vesile olmak gerçekten beni çok mutlu etti.

    umarım birgün satranç hak ettiği değeri görür.

    birde ligi yöneten arkadaş bizim ligde de oynuyormuş. gerçekten satrancı benim kadar sevenleri görmek duygulandırdı.