1. "birileri mustafa kemal'in askeri olmayı anlamıyor."
  2. chp genel başkan adayı olmuş hukukçu. destekçisiyiz.
  3. galatasaray üniversitesi hukuk fakültesi ceza hukuku alanında profesör unvanıyla çalışan öğretim üyesidir. eskiden istanbul baro başkanlığını yapmış olup, bildiğim kadarıyla avukatlık kariyerine hâlen devam etmektedir.

    geçtiğimiz günlerde chp genel başkanlığına adaylığını açıklamıştır. "sağ sol gibi dar kalıplara sığmayacağız" demiştir. iyi bir hukukçu ya da hoca mıdır bilemem fakat bu söylem bile kendisinin nasıl sağcı olduğunu ortaya koymaktadır. bu nedenle zannımca seçimi kaybedecektir. kaybetmesiyle birlikte umarım kendisi gibi milliyetçi kesimi de mhp ya da vatan partisine falan götürür.
  4. baro başkanlığını hiç beğenmedim. malesef başkanlığı boyunca hep pasif davrandı, avukat sorunlarıyla ilgilenmedi. adil yargılanma konusuyla da çok uğraşmadı sadece siyaset yaptı.

    belki siyasi olarak daha iyi olur bilemeyiz ama baro başkanlığı nedeniyle bir antipatim var kendisine. en azından partiyi biraz atatürk çizgisine yaklaştırabilir.
  5. valla kendi başına mı hareket ediyor, arkasında biri mi var bilemeyiz. at izinin it izine karıştığı bir dönemdeyiz zira. her yerden her şey çıkabiliyor.
    seçimlerde de herhangi bir olağanüstü başarı elde edeceğini zannetmiyorum ama sekiz seçim kaybettiği halde hala o koltukta oturabilen dersimli kemal'i, vatansız solcuları ve kürtçüleri partiden def edeceğine yönelik inancım tamdır.