1. hedeflerimden birisi.
    gillette'nin tıkanan 3-5 bıçaklı başlıklarından, jellerin, köpüklerin kimyasal içeriklerinden
    bıkmış birisi olarak, fırçayla köpürtülmüş arko sabun ile yanak masajı sonrası permasharp jiletli bir ali bıyıklı marka ustura ile gırç gırç jilet sesinin o muazzam hazzı eşliğinde gerçek tıraş keyfi yaşama arzusu ve cesareti neden olmasın, en fazla façalı damgası yeriz.
    ustura ile tıraş olan ünlüleri hatırlayalım; kaleci mayer, bacekenbaur, pele, nadya komanaçi.
  2. iş gereği her sabah kalkıp tıraş olmak gerekmiyorsa, arada sırada tıraş olunuyorsa tıraş olma eylemini oldukça keyifli ve heyecan verici hale getiren olay. her yeni tıraşa acaba bu defa kesiksiz atlatabilir miyim, vay efendim çenemi nasıl alırım gibi sorularla başlanır her tıraş sonrası ulan bu defa neyi yanlış yaptık, jilet mi kötüydü ( jiletli ustura ise), yoksa düzgün köpük yapamadım da ondan mı yanıyorum gibi sorularla devam edilir. internetten sık sık daha iyi ustura daha iyi jilet ve tıraş ekipmanı araştırılmasına sebep olur. tüm bu süreçler oldukça keyifli ve de merak uyandırıcıdır. niye, çünkü konu sadece ustura alıp tıraş olmakla bitmiyor oldukça kapsamlı ve de çetrefilli de ondan. birçok jilet birçok ustura pekk çok da başka ekipman ile ilgili bilgiye de sahip olmayı gerektirmektedir. ancak başlangıcı perma-sharp jilet, sedef ustura ve arko sabun ile yapılır. kolay gelsin
  3. el açısını tutturmaya alıştığınız anda bir daha o 2-3-5 bıçaklı dandik jiletlere elinizi bile sürmeyeceksiniz, o kadar söylüyorum. "abi biz tıraş olmuyormuşuz bugüne kadar" diyeceksiniz.
  4. sakalları kestim sıra bileklerde.