1. hubot
  2. hala gelmeyendir, keşke 2-3 saatlik uyku yeterli olsa dediğim gene sabahı karşıladığım başka bir zamandayım.
  3. uyku masalı...

    hadi gelin itiraf edelim aramızda geceye en aşık olanımız dahil bu bebeğin uyuduğu uyku için hiç düşünmeden gözümüzü karartabiliriz:)
  4. bedava terapidir. nasıl uykuya dalmış olursanız olun, uyandığınızda bu dünyadan olamayacak kadar güzel birkaç saniye boyunca her şey, herkes uzak gelir.

    elbette bedelsiz değil. belki hayatımızdaki en önemli şeyden çalar bu terapi karşılığında.
    öhm, normal bir insan yaşamının 1/3 ünü; az uyuduğunu iddia eden, uykunun gereksiz olduğunu düşünen insanlar ise en az 1/4 ünü -şanslı ise- yastığında dünyadan kopuk geçirir. yani, 18 yaşımdaysam en az beş buçuk, altı yılımı uykuda geçirmişim. sevdiğim insanları altı yıl daha az gördüm, yapmak istediklerimi altı yıl erteledim, özetle hayatımda olan biten -olacak bitecek her şeye altı yıl geç kaldım. düşününce o kadar ürkütücü ki. yıllarımız çalınıyor. biz de buna göz yumuyoruz, gerçek anlamda yumuyoruz. sanırım o kadar da bedava değilmiş. hatta hırsızın tekiymiş.

    alındı galiba dediklerime, kaç gündür bakmıyor yüzüme, özletti.
  5. yetişkin bir insan için günde 6 saat uyku yeterlidir.bu da günün 4/1 i ediyor.uyku halindeyken hayatı yaşamanız mümkün görünmüyor.basit bir işlem ile 30 yaşındaki bir insanın 8 yılını aslında yaşamadığını 60 yaşında ölürseniz bunun 20 yılının boşa gittiğini söyleyebiliriz.

    az uyuyun,hayat uyku ile harcanamayacak kadar değerlidir.
  6. şu an çok yorgun olduğum halde gelmeyen meret.
  7. insanların uyanık olduğu vakitlerde uyuyorum, uyuduklarında ise uyanıyorum. hayat böyle daha basit sanki
  8. ne zaman erken kalkmam gerekse geç bir saat olur ve hala uyuma eylemi gerçekleşmemiştir, acaba hiç uyumamasam mı diye düşündüğünde 2-3 saati bile adamı değişik ödünler vermeye zorlar
  9. bir türlü öğretemedim sadece cumartesi geceleri gözlerimden çıkma hakkının olduğunu..

    bak saat kaç oldu, hala gelmedi.

    kimin gözüne doğru yol alıyorsan geri dön lütfen.

    uyumak istiyorum.
  10. diş ağrısı sebebiyle yarıda kalması durumunda ilaç için, benim gibi iki saat işkence çekmeyin.