1. göz bebeğini çektiğim kuşlardan birini mi atsaydım?
    türkiye'de sadece bir kaç kişinin çektiği nadir türlerden mi atsaydım?
    2022 ye böyle kararsızlıkla girmeme sebep olan yuzır.
    tarafımdan çok seviliyorsun.
    umarım seni seven insanlarla, her daim senkronize bir şekilde uçarsın.
    https://ibb.co/MfQPLKC
  2. youreads yazarlarına internet ortamında victorian dönem yılbaşı kartlarını tarayarak yaptığım bir derleme ile kutlama kartları gönderdim. buradan da tekrar yazayım. hepinize mutlu yıllar. unuttuğum kimse kaldıysa affola.
  3. Yılbaşı kartı nostaljisiyle tüm youser'ları şenlendiren, İstanbul'un yerlisi ve sözlüğün en büyüğü olan youser. 2022'yi İnci profiterolü lezzetinde geçirmesi dileğiyle...
  4. son sigara kuş konsepti, migrant tatlı konsepti, vicious da victorian dönem yılbaşı kartlarıyla bizlerin yeni yılını kutlamış. o zaman ben de slav şarkı konseptiyle sırayla herkesin yeni yılını kutlayayım :)

    2022'nin hayatınızın unutulmaz güzel anılarına daha güzellerini kazandırması dileklerimle sayın vicious, bu şarkı benden size gelsin.

    https://www.youtube.com/watch?v=crA7vImcH0I
  5. 2022 güzel şeyler hazırlasın senin için...

    Yeni yıl şans getirsin vicious circle ve hepimize...
    lucky lucky
  6. bugün doğum günüsü olan en genç, en kova(*:kova burcu) ve en sanat tarihçisi youser'imiz. doğum günü kutlu olsun diyor ve kendisine aydınlık seneler diliyoruz.
  7. bilgisine, kültürüne, konuşmasına, gülüşüne, fikirlerine hayran kaldığım çok sevdiğim, saatlerce dinleyebileceğim, iyi ki tanıdığım, iyi ki aramızda olan ve çok sevdiğim yazar. sevdikleriyle birlikte musmutlu yılları olsun <3
  8. "iyi ki doğdun" lafını çok severim ama öyle herkes için kullanmam. bazı insanlar vardır ki, iyi ki doğmuştur, iyi ki hayatımıza girmiştir. sevgili vicious circle da onlardan biridir. nice mutlu ve sağlıklı yaşların olsun!
  9. leylaklı zambaklı yollardan geçe,
    akşam karanlığına ışıklar saça,
    eğilmez bükülmez bir ece.
    dillerde yaldızlı sözler hece hece,
    rigel gibi parlasın gökyüzünde gece,
    iyi ki doğdun kraliçe!

    god save the queen :)