1. çaresiz çaresiz dersleri nasıl yetiştireceğimi düşünürken harıl harıl çalışıyorum. zihnimi pak tutabildiğim yegâne dönemlerden biri olabilir. çünkü zihnimde dönen sadece çalışmak, çalışmak ve çalışmak oluyor. resmi olarak bu haftaya girmiş olduğumdan ötürü kendimi uçak moduna aldım. pilim böylelikle daha uzun süreli oluyor. evet.
  2. ne zaman vize haftası gelse havalar izmirde bahardan kalma olur. hep mi aynı şey olur arkadaş? sonra gel de vizelere çalışmamak için bahaneler üretme. bir de işin vicdan tarafı var. hem evden çıkmak istersin hem de vicdanın el vermez. evde ne kadar saçma sapan iş varsa uğraşmaya başlarsın. bilmiyorum sonumuz böyle ne olacak öğrenci youserlar.
  3. yaklaşık 3 gün önce ambalajından çıkardığım tükenmez kalemin bugün saat 6.20'de tükenmesine dolaylı olarak yol açan hafta. keşke sadece kalem tükenseydi...
  4. gereksiz bir iç sıkıntısı yaratır. sanki dünyanın sonu. dersten kalsan ne olacak? seneye verirsin.

    mezun olamiyacam bir sene okul uzayacak diye endiselenenler haklı. onlara sözüm yok.
  5. muhteşem bir izmir günü evde oturtup essay yazdırır.
  6. dışarıda güler oynarken annem eve çağırmış kalemi de elime tutuşturmuş buradan kalkmadan ödevlerini bitir demiş gibi hissediyorum he. ara sıra elimde kalemim camdan sizi izliyorum kahkaha sesleriniz falan geliyor. eğleniyor muyuz gençler?

    ehe yine gidiyorum kalemden ezilen parmağımın malum yeriyle.
  7. geliyor gönlümün efendisi.
  8. insanı hayattan bezdiren,yaşama hevesini alan,içerideki ruhu yavaş yavaş öldüren haftadır

    bu dönemde kişi oldukça iradeli ve sabırlı olmalıdır
    neden mi çünkü
    -2 gün önceki dışarı çıkmak istemeyeceğiniz hava vize haftasında yaz havasını andırmayacaktır
    -kilo vereceksiniz (eğer kilo sorununuz varsa üniversite kazanıp vizelere girip çıkmalısınız.)
    -hazırlıktan tanıdığınız varsa onlar şu ana kadar sınavlarını bitirmiş başka bir arkadaşının doğum gününe gitmiş,tuvaleteni yapmış sı*çmış ve o gö*üyle size gülüyor
    evet bunların hepsi oluyor.
  9. alanya daki bu güzel bahar günlerini evde ders çalışarak geçirten sıkıntılı zaman dilimi. içim şişti ben kızıl kuleye gidiyorum.
  10. özlediğim haftadır, şikayet etmeyin sevgili öğrenci dostlarım. o vize/final haftaları burunda tütecek, o öğrencilik denen rüya sona erince.