1. beşiktaş'ın yapımı hala bitmeyen, "şu stat artık bitsin de takım hiç değilse iki haftada bir rahat bir maç yapsın" dedirten stadı.
  2. dünyada stadyum inşaat sürelerinin ortalama 30-33 ay olduğu düşünüldüğünde inşaatı çok da uzun sürmeyen beşiktaş jk'nın yeni mabedidir. 2013 haziran ayında inönü stadının yıkılmaya başlandığı düşünülürse yıkım dahil henüz 32. ayında olan bir inşaat var. tek sorun fikret orman'ın sürekli 1 yılda, 2 yılda bitireceğiz bu stadı demesiydi.
  3. inönü stadı'ndan sökmüş olduğum koltuklar hala elimde mevcuttur. burdan yetkililere sesleniyorum eğer izin verirlerse kombinemde yazan yere monte etmek isterim
    jedi7
  4. Açılış tarihi aslında 19.03 olarak açıklanmıştı, ve hatta davetiyeler basılmıştı. gel gör ki o zaman da inanmamıştık. Çünkü (bkz: fikret orman)
  5. bu stadın yapılmasını öyle böyle değil çok ama çok istiyorum.beşiktaşın hakettiği şahane bir stad olacaktır.
    not: vanpersiesporluyum
    leo
  6. önümüzdeki hafta içi bir aksilik olmaz ise çalışmaları yerinde izleyeceğim bir stadyumdan ötesi.
    reax
  7. Hakkında google araması yapıldığında çıkan sonuçlarda ilk sırada stadın resmi sitesi yerine mustafavmms adlı bir adamın sitesinin çıkmasına şaşırdığım stad.

    İlk başta stadın sitesinin hacklendiği düşünmeme sebep oldu bu durum. Lakin öyle değilmiş. Adam ciddi emek harcamış. Ay ay, gün gün stad fotoğrafı atıyor. İşi iyice ilerletmiş. İnsanlar o kadar benimsemiş ki google sıralamasında bile en üstte çıkıyor.

    Emeğe saygı.
  8. çok bekledik, ama birkaç km ötesinde yeni bomba patlamışken, yakın dönemde de güvenlik konusunda kayda değer iyileşme öngörülemediğinden, kombine sahibi ben dahil insanları hedefe koymamak için açılışının gelecek sezona kalmasının değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum.
  9. açılsa da kurtulsak dediğim stat.

    nedir abi ya aylardır şu muhabbet, iyice kabak tadı verdi.

    sanırsın ki nasa gibi türkiye uzay üssü kuruluyor da millet heyecan yapıyor.

    altı üstü bir stat için amma rivriv yapıldı ha!