1. beşiktaş'ın yapımı hala bitmeyen, "şu stat artık bitsin de takım hiç değilse iki haftada bir rahat bir maç yapsın" dedirten stadı.
  2. dünyada stadyum inşaat sürelerinin ortalama 30-33 ay olduğu düşünüldüğünde inşaatı çok da uzun sürmeyen beşiktaş jk'nın yeni mabedidir. 2013 haziran ayında inönü stadının yıkılmaya başlandığı düşünülürse yıkım dahil henüz 32. ayında olan bir inşaat var. tek sorun fikret orman'ın sürekli 1 yılda, 2 yılda bitireceğiz bu stadı demesiydi.
  3. yıkılış anından beri sürekli resimlerini takip ettiğim, yapımı tamamlandıktan sonra nice başarılara imza atacağımız mabedimiz.
  4. inönü stadı'ndan sökmüş olduğum koltuklar hala elimde mevcuttur. burdan yetkililere sesleniyorum eğer izin verirlerse kombinemde yazan yere monte etmek isterim
    jedi7
  5. yönetimin sözde bugün açılış tarihini açıklayacağı stad ama görünen o ki yalan oldu.
  6. Açılış tarihi aslında 19.03 olarak açıklanmıştı, ve hatta davetiyeler basılmıştı. gel gör ki o zaman da inanmamıştık. Çünkü (bkz: fikret orman)
  7. ''yapılsada kurtulsak'' dediğimiz staddır.zira hergün bununla ilgili bir haber görmekten sıkıldık.

    not: fb
  8. bu stadın yapılmasını öyle böyle değil çok ama çok istiyorum.beşiktaşın hakettiği şahane bir stad olacaktır.
    not: vanpersiesporluyum
    leo
  9. açılışını, sanki haftalardır görmediği sevgilisine oyuncak ayı alan çocuk gibi beklediğim stad. hadi be fikret başkan.