1. nam-ı diğer heisenberg.
  2. eski nobel ödüllü drug kingpin'i dir kendisi
    !---- spoiler ----!

    saygıyla anıyoruz.

    !---- spoiler ----!
    knfdn
  3. 2008 yılında (bkz: emmy ödülleri) nde drama dalında en iyi erkek oyuncu - bryan cranston
    2008 yılında (bkz: satellite award) ödüllerinde drama dalında en iyi erkek oyuncu - bryan cranston
    2010 yılında emmy ödüllerinde bryan cranston (en iyi erkek oyuncu)
    2014 yılında emmy ödüllerinde bryan cranston (en iyi erkek oyuncu)

    ödüllerini almıştır. dizi karakterinde hiçbir kötü alışkanlığı olmamasına rağmen yakalanmış olduğu akciğer kanseri hastalığına karşı "hazmedemeyişi" çok güzel sergilemiştir bizlere. (bkz: breaking bad) ' in her bölümünde oyunculuğunu konuşturarak aldığı ödülleri bence sonuna kadar haketmiştir. yaşa bryan cranston yaşa w.w yaşa (bkz: heisenberg) ..
  4. iyi bir aile babası ta ki; kanser teşhisi konulana dek... içinde bastırdığı duyguları serbest bırakan, "kendini gerçekleştirme" hedefiyle önüne çıkan her engeli ortadan kaldıran, ailesi, egosu ve tüm diğer şeyler arasında kalmış, gururlu, iyi bir kimyager abimizdir. kendilerini pek bir sevmiştik.
  5. bastırılmış her şeyi sinsi sinsi dışavuran, muhafazakar asansör dayısı bu walter white bence. baya baya böyle aramızda yaşayan, gizli arzuları olan ama toplum yüzünden bir türlü açığa çıkaramamış/çıkaramayan adamlardan. sokağın başında milletle çene çalıp, gelene geçene laf atan cinsten. bir de yerlere tükürse tam bizim kötü bakkal.

    bryan cranston ise mükemmel bir oyuncu, öyle ki sonlara doğru white'ı gördükçe cidden midem bulanıyordu. şimdi ne zaman görsem bir yerlerde hala atamıyorum o hissi, geçsin istiyorum. sırf breaking bad yüzünden adamdan nefret ettim.
  6. koşulların ve seçimlerin insanların karakterlerini ne şekilde değiştirebileceğini yeniden tanımlayan karakter.
  7. !---- spoiler ----!

    ilk bölümlerde birini öldürmek için günlerce düşünüp muhasebe yapan birinden, bomba ile insanları öldüren birine evrilmiş kişi

    !---- spoiler ----!

    reyiz ne yaptıysa ailesi için yapmıştır.
    ayrıca söylemeden geçemeyeceğim skyler white aşuftedir..
    elbis
  8. kendisini ifade etmek için kullanılacak en guzel kelime sanırım "overrated " olmalı. hele ki eşi skyler white'a "orospu skyler" yaftası yapılırken, yaptığı bir dolu olumsuz şey ortada iken onu için övgü dolu yorumların yazılması adına methiyeler düzülmesi aşırı derece itici ve abartılı geliyor.zekasına hayran olabilirsin elbette ama uyuşturucu üreten bu yolla gözünü kırpmadan masum olmasalar bile insan öldürme eylemine kadar giden bir adamın bu kadar övülmesi yere göğe sığdırılmaması sempatik gelen karakteri bile sizden soğutuyor.
  9. efsanedir, gelmiş geçmiş en büyük reistir, saygı bizden abicim.
  10. "say my name" repliğiyle aklıma kazınmış, gelmiş geçmiş en zekice kurgulanmış dizi karakteridir.