1. cem yılmaz'ın hız sizin düşmanınız, bir tuşla en mahrem şeylerinizi gönderiyorsunuz sözünü aklıma getirdi.

    muhtar o mesaj katlanıp giderken havada tutmak istemiştir eminim ki.
  2. bilerek atmış olabilir,gelen tepkilere göre tren olayını teklif etmek için^:swh^
  3. önyargılı olmamak lazım. belki adam nü çalışmak istiyor. insanları biraz özgür bırakın da size içinde olanı olduğu gibi aktarsın.
  4. "yiğidin malı meydandadır" sözünü "muhtarın malı meydandadır" sözüne evirmiş şahsiyet.
  5. gruptaki muhabbeti beğenmediği için "alın buna konuşun" demiş olabilir.konu değiştirmeye çalışmıştır belki.bunu gören ihtiyar heyeti durur mu asdasdasdsa...
    goril
  6. bilerek yapilmayan bir şeyden kimse suçlu ilan edilemez, muhtarın kime nasıl şekilde fotoğraf atacağı muhtarı ilgilendirir...whatsapp grubunda cocuklar olmadığına göre bu olay geçiştirilebilir. yani adama soruşturma açsan neyle suclayacaksin... derken bir gülme geliyor, adam mühür yerine neyi kullanacağını göstermiş, belki isteklerden sıkıldı "bunu alın" dedi, bilemiyoruz
  7. haber yapılması bile saçmayken neden görevden uzaklaştırıldığını anlayamadım. varsa kanunen bir nedeni aydınlanmak isterim.
    tamamen muhtarın hayatını ilgilendiren bir durum. adam zaten yerin dibine girmiştir de muhtarlık yapmasını engelleyen ne? sanırım bir kaç sene önce bir anasınıfı öğretmeni yanlışlıkla velilerinin olduğu gruba sevgilisiyle son derece giyinik bir fotoğraf attığı için görevinden alınmıştı. insanların ikili ilişkilerinden, aralarındaki samimiyetten, iliskilerinin boyutundan bize ne? evliyse karısını alakadar eder o kadar.
    bence muhtar da bu olayı basına sızdıran kişiye dava açmalı.
  8. bu muhtarlari her hafta toplayip akil veren bi adam vardi kimdi ya o. milletin anasini sikecegiz felsefesini cok iyi empoze etmis demek ki muhtar direk faaliyete gecmis.