1. olayı başka nasıl bir başlıkta anlatabilirim bilemedim.

    şöyle ki. dün akşam evinde kaldığım en yakın arkadaşımla sabah balkonda otururken "kanka, seviyorum seni ekmeği tuza banıp yer gibi" dedim. "niye dedin lan böyle bir şeyi durduk yere" deyip gülmeye başladı. ben de neden dedim hiçbir fikrim yok. sonra muhabbetimize kaldığımız yerden devam ettik.
    jimi
  2. yakın bir arkadaşım var orta okuldan beridir aramız çok iyiydi, sürekli çok troll ve saçmasan eğlenirdik. ingilizce derslerinde defterimizin arkasına kendi kurmaca dilimizi yaratırdık ve ortamlarda hep öyle konuşurduk.. kimse bi bok anlamazdı biz de eğlenirdik.. hatta böyle böyle grupta 3. sevmediğimiz bir arkadaşı da deli edip başımızdan savdık. şuanda aynı üniversitedeyiz, o günlerden kalma tek kelimemiz: himinipuff birbirimize öyle hitap ederiz..
    bir de darmachine diye bir kelimemiz var bu aralar.. bu kelimenin tam tanımını yapamam ama bir olay oluyor, birbirimze bakıp abi tam bir darmachine mk falan diyoruz.. tabi kimse bi bok anlamıyor yine ve dünya bizim için 2 dakikalığına eğlenceli bir hal alıyor