1. benim gibi insanlara geniş espriler yapan bir insanın sonrasında yaptığı yok o manada demedim yakarışı
  2. normaldir. sonuçta ne anlatırsanız anlatın, anlattığınız karşıdakinin anladığı kadardır. bu sebeple mütemadiyen yanlış anlarız/anlaşılırız.
  3. teklifsiz yazışmada(*:sosyal medya, whatsapp vb. yani) daha çok karşılaşılan durum. gülen surat çeşitleri kullansanız da muhatabınız kişi sizin yazarkenki mimiklerinizi görmüyor ya da konuşmadaki gibi sesinizi duymuyor ya, kendi zihninde sizi ve oluşturduğu karakterinize göre "kesin şöyle demek istedi", "bugün kesin şöyle" diye etiketleyiveriyor. sonra "haydaaa" diye başlayıp anlat dur kendini :/ (*:beat rice'i sizden öğrenecek değilim :p)
  4. hayatımda en sevmediğim şeylerde ilk 5e giren ve en çok hataya düştüğüm durum, ardından gelen utanç ise ekstra puan oluyor
  5. yeni tanıştığım biriyle sık karşılaştığım olay..sanırım biraz iğneleyici bir espiri anlayışım var.bunun farkında olduğumdan bazen özür diler uzaklaşırım,bazen de durumunu açıklama ihtiyacı hissederim.
  6. olası şeyler deyip yola devam etmeli. her zaman için peşin hükümlü olmamakta fayda var.
    insanlarla daha tanışık bir hale gelene kadar hakkımda düşündüklerine örnek vereyim: "havalı", "antipatik", "artist", "kibirli". hiçbiri ile uzaktan yakından alakam yok. bunları duyduğum insanlarla şu anda en az 6 yıldır arkadaşım. yani, başta da dediğim gibi takılmayın. siz bir şekilde görünürsünüz, önemli olan karşıdaki insan sizi daha yakından görmek için uğraşacak mı?
  7. çok muzdarip olduğum durum.

    ne kadar iyi niyetli, yardımsever, anlayışlı olursam olayım, nihayetinde kötü ben oluyorum. benim tam tersimi yapan ciğeri beş para etmez adamlar da el üstünde tutuluyor.

    ne yalan söyleyeyim çok zoruma gidiyor.