1. ismi ile sabah sabah kahkaha atmama neden olmuştur
  2. bi an için incide olup olmadığımı sorgulamama neden olan youser.
  3. böylesi bir bilim kültür yuvasında görünce "aaa terbiyesiz" diye tepki verdiğim başlık. ama 8-9 kere art arda söyleyince sevimli gelmedi değil.
    reax
  4. çok kötü bir ada sahip youser. sadece nickaltını değil yorum yaptığı tüm başlıklar içine sıçılmış oluyor. bütün seviye, kültür, güzellik bir kenara atılıyor.
    düşünsenize çok güzel bir yazı yazmışsınız veya yazılmış, bir arkadaşınıza, eşinize, dostunuza gösterecek, okutacaksınız belki bir youser daha kazandıracaksınız. altındaki veya üstündeki yazıda mavi renkle yani adeta daha vurgulu şekilde bu kelime yazılı.

    tabi ki isteyen istediği adı seçer ve kendisini ifade eder ancak burada çok yakışıksız bir nick seçilmiş...
  5. yarrak kelimesinden rahatsız olanları derin hüzünlere gark eden, destekçisi olduğum youser.
  6. kendi kullanıcı adı altına yazdığı uzun yazıyı gayet ciddi bir şekilde okuyup "adam haklı beyler" derken kullanıcı adı ilişti gözüme yine.
    tabii aldı beni bi gülme.
    ben seni nasıl ciddiye alayım? (*:swh)
  7. kendini çok güzel ifade eden youser. yalnızca nick seçiminden dolayı dalga malzemesi gibi görülmesi gerçekten çirkin bir durum. kendimin tercih etmeyeceği bir nickname olmasına rağmen okuduğum kadarıyla yazdığı entry'lere "nickname'den esintiler" tarzı bir yakıştırma yapılamayacağından dolayı bir gecelik eğlence malzemesi çıkarmak adına kişiye yüklenilmesi hoş olmamış. bu şekilde ufak ufak da ego tatmini mi yapıyorsunuzdur nedir anlamadım.

    sinirlenmeyip kibarca kendisini açıkladığı için söylemeden geçemeyeceğim: yüreğine sağlık delikanlı!
  8. olay yavaş yavaş "hepimiz yarrakcanız ulen" e evrilmeye başlamış.
    öyle nike mike çok takılmamak lazım bence. fazla şiapmayın. önemli olan işlevi.
  9. @biri beni silksin'de olduğu gibi yine görünce suratımı bi tebessüm kapladı. hatta baya bastım kahkahayı yine ne yalan söyleyim. nicke bakarak karakter analizi çıkaran youserlara söylemek istiyorum bunu. yapmayın.

    yazdıkları hoşuma gidiyor. iyi youser.