1. dewe
  2. hayatın her alanında gördüğü her yanlışa uyuz olan insandır. (bkz: ben)
  3. yapıcı bir eleştiriyle düzeltiyorsa iyi insandır. küçümseme derdindeyse muhtemelen hayatta tek başarısı bu ekleri doğru yazabilmek olduğu için her fırsat bulduğunda bas bas bağırıyordur.
    parov
  4. ön ekleme: bu entry sadece ''de'' ''da'' ve ki'' lerin ayrı veya bitişik yazılması özelindedir. taşınmadan veya değişmeden önce yorum yaptığım başlık bu konuyla ilgiliydi. bunun dışında yazım kurallarına uyalım, ağaçlar hepimizin. ^:swh^



    buraya ilk geldiğimde beni bu konuda özel mesajla uyaran bir yazara tdk'nın kuralları benimle uyumlu hale getirmesi gerektiği cevabını vermiştim.

    youser bu konuya kafayı takmakta haklı olabilir ama sanırım benim pek umurumda değil. türkçe özelinde bu tip kuralların biraz popüler yabancı dillere öykünerek kurallı bir dil motivasyonuyla uydurulduğunu düşünüyorum. netlerimin hayatımı etkileyeceği dönemlerde öğrendim ama sonralarında hiç önemsemedim. kafama göre yazıyorum.

    ekleme-2: bu başlık taşıma işi gülüp geçilecek bir sıkıntı yaratıyor ama bir gün ciddi sıkıntı da yaratabilir. bir başlığa o başlıkla ilgili bir şeyler yazıyorsunuz sonra başlık değişiyor ve o entryi okuyan kişi haliyle yeni başlık üzerine yazdığınızı düşünüyor. bir gün birisi bir başlığa o anda mevcut başlıkla ilgili bir şeyler yazacak, başlık taşınacak ve bir bakmışsın, içerik yeni başlıkla ilgili olarak değerlendirileceği için, suç unsuru doğmuş. sonra, ayıkla pirincin taşını. gerçi, nasıl söylesem, pek okuyan olduğunu da sanmıyorum ya neyse.
  5. benim, oğlak burcuyum, atarlı ergenleri sevmem, taliplerimi bekliyorum.

    bu yorum canlandırılmıştır. kural ihlali yapılmamış olup, tanım içermektedir.
  6. simetri hastalığı da olabilir.

    yani ya virgülden önce de boşluk bırakıp virgülden sonra da boşluk bırakmalı yada ne virgülden önce boşluk bırakmalı ne de virgülden sonra.
  7. benimdir. takarım ve uyarmam, sürekli gözümün önüne o yanlış gelir, kendi kendimi yerim.
    bambi
  8. bazıları normal zamanda takmaz ancak siz ona sataşırsanız vuracak yer arar.

    ee saldırı yapacaksanız zırhınızda delik olmamalı değil mi?